Με Γιόνδη και καλή διάθεση η Ρόδος

Την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Παναρκαδικό που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή στη 1 μ.μ., ξεκίνησαν χθες το απόγευμα οι παίκτες της Ρόδου.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, ο τεχνικός Νίκος Κουρμπανάς περίμενε όλους τους παίκτες του στο Δημοτικό Στάδιο με σκοπό να ξεκινήσει η σκληρή δουλειά για το πολύ σημαντικό παιχνίδι,  το οποίο η Ρόδος θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει.

Το ευχάριστο για τον έμπειρο προπονητή είναι ότι αυτή τη φορά θα έχει στη διάθεση του τον Αντώνη Γιόνδη,  ο οποίος εξέτισε την ποινή που «κουβαλούσε» από πέρσι και είναι πανέτοιμος να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

Ανακοίνωση της διοίκησης
Στο μεταξύ, με αφορμή το πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα, η διοίκηση των «πρασίνων» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η προσπάθεια ξεκίνησε, η Ρόδος σας περιμένει! Για πρώτη φορά για το νέο πρωτάθλημα η Ρόδος παρουσιάζεται στο κοινό της. Ελάτε την Κυριακή να απολαύσετε τη Ρόδο στον πρώτο εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Παναρκαδικό. Με πλήρη σύνθεση, η ομάδα μας θα παραταχθεί έτοιμη για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα. Η περιπέτεια άρχισε!

Για τον αγώνα της Κυριακής σημειώστε:
– Η έναρξη είναι για τις 13:00.

– Θα χρησιμοποιηθούν οι θύρες 1,2, 3, 6 του Δημοτικού Σταδίου.
– Από τη θύρα 6 θα οδηγούνται οι φίλοι της ομάδας μας στην Κακιά Σκάλα.
– Τα χρυσά και ασημί διαρκείας εισιτήρια μπορούν να χρησιμοποιούνται από τις θύρες 1 και 2.
– Τα χάλκινα διαρκείας και τα πράσινα της Κακιάς Σκάλας μπορούν να χρησιμοποιούνται για τις Θύρες 3 και

6. Τα μέλη της Ακαδημίας της Ρόδου θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση από τη θύρα 3.
Προσοχή: Στους κατόχους διαρκείας χρυσού χρώματος θα προσφέρονται αναψυκτικά και καφέδες».