«Βλέπει» νέο «τρίποντο» ο Διαγόρας Βατίου

Στη σπουδαιότητα του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (1μ.μ.) με την Αθλητική Ένωση της Κω, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο προπονητής του Διαγόρα Βατίου Γιάννης Καμπούρης.

Μετά το «διπλό» κόντρα στη Δόξα Καρδάμαινας, η ομάδα της Νότιας Ρόδου θέλει άλλο ένα «τρίποντο» προκειμένου να αποκτήσει μεγάλη αξία η επιτυχία στην Καρδάμαινα. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του έμπειρου προπονητή είναι οι ακόλουθες:

«Το ξεκίνημα μας ασφαλώς και είναι πολύ καλό. Μπορώ να πω ότι το χρειαζόμασταν για να αποκτήσουμε καλή ψυχολογία και να έχουμε και μια βαθμολογική άνεση. Για να μετρήσουν όμως οι νίκες που κάναμε και ειδικά αυτή στην Καρδάμαινα που έγινε εκτός έδρας, θα πρέπει να κερδίσουμε και την Αθλητική Ένωση της Κω. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα διαθέτει καλούς και έμπειρους παίκτες.

Ίσως μάλιστα είναι το δυσκολότερο από τα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Με νίκη, θα αποκτήσει μεγάλο αντίκρισμα το δύο στα δύο. Ειδικά η εκτός έδρας επιτυχία της προηγούμενης αγωνιστικής. Όταν κερδίζεις ένα παιχνίδι μακριά από το γήπεδο σου είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να κάνεις το ίδιο και στο αμέσως επόμενο στην έδρα σου για να πεις ότι έχεις κάνει κάτι παραπάνω».

«Εκτός» Ζωάννου και Χουτεσιώτης
Με δυο σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα καλείται να παίξει κόντρα στην ΑΕ Κω ο Διαγόρας Βατίου. Πρόκειται για τους Λάμπρο Ζωάννου και Χουτεσιώτη οι οποίοι είχαν αποβληθεί στον αγώνα της Καρδάμαινας και είναι τιμωρημένοι με μια αγωνιστική. Έτσι δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο παιχνίδι της Κυριακής.

Και οι δυο ποδοσφαιριστές αποτελούν σημαντικές απώλειες για την ομάδα της νότιας Ρόδου. Ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων ακολουθεί το τελευταίο διάστημα ο Θεοδώρου,  ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα. Ο παίκτης αναμένεται μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες να μπει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς.