Ενθουσιασμένος ο Μάικ Μπρούσεβιτς στον Κολοσσό

Ενθουσιασμένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Κολοσσό H Hotels είναι ο Μάικ Μπρούσεβιτς.

Το νέο απόκτημα των «θαλασσί» μίλησε στο kolossosbc.gr για την έως τώρα παρουσία του κατά την προετοιμασία και δεν παρέλειψε να προσκαλέσει με τη σειρά του τον κόσμο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Basket League με τον Πανιώνιο μεθαύριο Σάββατο (15.45) στο κλειστό της Καλλιθέας:

«Είμαι ενθουσιασμένος από την πολύ καλή δουλειά που κάναμε στην προετοιμασία, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε ομαδικό. Περάσαμε αρκετές ημέρες μαζί και περνώντας πολλές ώρες μαζί οι παίκτες, δέσαμε ακόμα περισσότερο ως γκρουπ. Από ‘κει και πέρα, είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς η Ελλάδα θα είναι η ένατη χώρα που θα αγωνιστώ.

Μέχρι στιγμής, απολαμβάνω την παρουσία μου εδώ, με τον καλό κόσμο που έχει και τον καλό καιρό. Ελπίζω αγωνιστικά να πάει καλά η χρονιά και να παίζουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, σε κάθε παιχνίδι».

Η ΚΑΕ Κολοσσός ανακοίνωσε το κόστος των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Πανιώνιο και πώς μπορούν οι φίλοι της ομάδας να τα προμηθευτούν, ώστε να παρακολουθήσουν τη σημαντική αναμέτρηση.

Η σχετική ενημέρωση:
Τιμές εισιτηρίων:
Basic – Premium: 10€ για ενήλικες, 5€ για παιδιά 6-14 ετών (γεννημένοι από 1/1/2005)
Gold: 20€
Πολυθρόνες Α σειρά: 100€
Πολυθρόνες Β σειρά: 70€

*Η αγορά των παιδικών εισιτηρίων (περιορισμένος αριθμός), των Gold και για τις πολυθρόνες, πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΚΑΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.
Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:
- Tην ημέρα του αγώνα (Σάββατο 28/9), από τις 12:00, στα Εκδοτήρια του γηπέδου.
- Online από το viva.gr.

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το viva.gr και δεν μπορείτε να εκτυπώσετε το PDF εισιτήριό σας, τότε μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, τηλ, 22410 22261) ή στα εκδοτήρια του γηπέδου τη μέρα του αγώνα, επιδεικνύοντας την ταυτότητά σας, ώστε να το τυπώσετε.

Ενημερώνουμε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και για τις ημέρες των αγώνων θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά από τη Ρόδο προς το γήπεδο και επιστροφή.

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο η αναχώρηση θα γίνει από τη στάση του ΚΤΕΛ στο Σαν Φραγκίσκο στις 14:30 (θα σταματήσει και στη στάση του ΚΤΕΛ στο Ροδίνι)  και η επιστροφή μετά το τέλος του αγώνα.