Έτοιμοι στον Ιάλυσο για την πρεμιέρα της Football League

Έτοιμοι απ’ όλες τις απόψεις είναι στον Ιάλυσο ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League που για τους «ερυθροκίτρινους» είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή στις 4 το απόγευμα με αντίπαλο τον ΟΦ Ιεράπετρας στο «Οικονομίδειο».

Αγωνιστικά, το ευχάριστο για τον τεχνικό Σάκη Παπαβασιλείου είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα σοβαρό πρόβλημα (με εξαίρεση τον Ρούσσο βέβαια που, όπως έχουμε γράψει ξανά θα απουσιάσει αρκετά λόγω του τραυματισμού του) αλλά και …γηπεδικά η ομάδα του νησιού μας έχει κάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Οι παράγοντες του συλλόγου, έχουν φροντίσει να τοποθετήσουν πλαστικά καθίσματα και στις δυο εξέδρες (στο μεγαλύτερο τμήμα τους τουλάχιστον), κάτι που είναι βασική προϋπόθεση που έχει θέσει η Football League και έχει συμπεριληφθεί και στην προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Αλλά και στα αποδυτήρια έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις, ιδιαίτερα σε αυτά των φιλοξενουμένων, τα οποία έχουν γίνει σαφώς πιο άνετα.

Κατά τα άλλα, το μυαλό όλων βρίσκεται στο παιχνίδι της Κυριακής και στο πώς η ομάδα της Ιαλυσού θα μπορέσει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της, κάτι που είναι και το ζητούμενο.

Το παιχνίδι ασφαλώς και δεν αναμένεται να είναι εύκολο μιας και οι Κρητικοί είναι μια επικίνδυνη ομάδα, όμως στο «στρατόπεδο» του Ιάλυσου γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν παίξουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες θα μπορέσουν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση των τριών βαθμών. Μια νίκη στο ξεκίνημα θα δώσει άλλη ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας.