Κασιώτικο πανηγύρι στη Ραφήνα

Κασιώτικο πανηγύρι στη Ραφήνα

Κασιώτικο πανηγύρι στη Ραφήνα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 146 ΦΟΡΕΣ

Με τη συμμετοχή πολύ κόσμου έγινε στη Ραφήνα το Κασιώτικο Πανηγύρι που διοργανώθηκε στην πλατεία της εκκλησίας της Αγίας Τριάδας Ραφήνας από το πρόγραμμα “Κοινωνικής συνεισφοράς στα ακριτικά νησιά της Ελλάδας" τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίας Τριάδας, της Φιλόπτωχου Αδελφότητας του ομώνυμου ναού της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας–Λαυρεωτικής και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Ραφήνας –Πικερμίου (Δ.Ο.Π.Α.Π.).

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η προβολή του νησιού της Κάσου, παράλληλα με την ενίσχυση της προσπάθειας που γίνεται για τη συντήρηση του Δημοτικού Σχολείου στο Φρυ.

Στην εκδήλωση αυτή προσφέρθηκαν τοπικά φαγητά από Κασιώτες μάγειρες, γλυκά, τοπικά αρτοσκευάσματα κ.ά.

Μουσικοί που πήγαν από το νησί έδωσαν ένα ιδιαίτερο χρώμα με τις μαντινάδες τους και το κέφι που σκόρπισαν στους παρευρισκόμενους.

Τον Δήμο εκπροσώπησαν η Πρόεδρος του Δ.Σ. Νικολέττα Σοφίλα, καθώς επίσης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κατερίνα Χειμωνέτου, Ντίνος Ζαχάρης και Γεώργιος Ζούλης.

Ο Δήμος της Ηρωικής Νήσου Κάσου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τους κ.κ. Ελένη Καμάρα, τον Σύλλογο των εν Ελλάδι Κασίων, Νίκο και Χάιντι Παππαδάκη, Μιχάλη Δημητρίου, Ευαγγελία Δημητρίου, Γιάννη Γρηγοριάδη, Νίκο Δελεγραμάτικα, Άννα Κοτακίδου, Ελένη Βάιλα, Μαίρη Βάιλα, Αντώνη Καραγιαννάκη, Άγγελα Γλύτση με το χορευτικό της, Ανδριανό Χασαπλαδάκη, Νίκο Νικολάου, Μυρσίνη Σουλτανάκη, Φωτεινή Κωνσταντάκη, Νίκο Γρηγοριάδη, Πόπη Σακελλαρίδου, Χρίστο Κουτσανδρέα, Μιχάλη Νοητάκη, Ηλία Τουσούνη, Δημήτρη Παπαμάρκο, Μάρκο Ιερομόναχο και Γιώργο Ξυδιάρη.

Διαβάστε ακόμη

Έναρξη εργασιών του έργου «Πλακοστρώσεις Η.Ν. Κάσου»

Ψήφισμα για την κάλυψη υγειονομικών αναγκών των κατοίκων της Κάσου

Δράσεις προληπτικής ιατρικής στην Η.Ν. Κάσο

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα στο Ευγενίδειο ίδρυμα για την Κασιώτικη Ναυτιλία

Τέσσερις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Ηρ.Ν. Κάσου

H Kάσος τιμά τα 200 χρόνια από το Ολοκαύτωμά της

Κάσος: Το διήμερο εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του νησιού

Ανακοίνωση της παράταξης "Μαζί για την Κάσο" για τον αδόκητο θάνατο συμπολίτη τους