Σούπερ ρόστερ με Σταυλά η Ρόδος!

Ένα ρόστερ το οποίο αν μη τι άλλο πρέπει να θεωρείται υπερπλήρες έχει δημιουργήσει η Ρόδος! Το νέο …γρανάζι που προστέθηκε στη μηχανή της είναι ο Δημήτρης Σταυλάς!

Ο έμπειρος παίκτης που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Ιάλυσο, αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε η διοίκηση και έτσι προστέθηκε και αυτός στην οικογένεια των «ελαφιών». Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ασφαλώς και μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ στην προσπάθεια που θα κάνει η Ρόδος να κατακτήσει την άνοδο στη Football League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ρόδος για τη μετεγγραφή του, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η Ρόδος καλωσορίζει τον Δημήτρη Σταυλά. Ένας ακόμα Ροδίτης ποδοσφαιριστής έρχεται στη μεγάλη ομάδα του νησιού για να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να δώσει βοήθειες για τον μεγάλο στόχο της ανόδου στις μεγάλες, μεγαλύτερες κατηγορίες. Η Ρόδος δεν σταματά και όσοι θεωρείται πως μπορούν να βοηθήσουν, θα συντρέξει σ’ αυτούς και θα τους φέρει κοντά της!

Ο Δημήτρης είναι παίκτης που παίζει στην άμυνα, μπορεί να αξιοποιηθεί όμως και σε άλλες θέσεις. Είναι γεννημένος τον Οκτώβρη του 1987. Η Ρόδος τον καλωσορίζει «στο σπίτι του»: Από αύριο θα είναι στη διάθεση του προπονητή Νίκου Κουρμπανά, αφού εντάσσεται και αρχίζει αμέσως προπονήσεις με την ομάδα».

- O Περικλής Παρχαρίδης από τον Σύνδεσμο της Δράμας ορίστηκε να διευθύνει την Κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση της Ρόδου με τον Παναρκαδικό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (6ος όμιλος). «Βοηθοί» του θα είναι οι Μάριος Ναζιρόπουλος από τον  Έβρο και Γιάννης Μουμπογιατζόγλου από ον Πειραιά. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Πέτρος Κόνιαρης από την Ανατολική Αττική.