Γεμάτο το κλειστό στην πρεμιέρα του Κολοσσού με τον Πανιώνιο!

Μεγάλο ενδιαφέρον δείχνει ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής μας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Basket League που θέλει τον Κολοσσό να παίζει αύριο εντός έδρας (κλειστό Καλλιθέας) με αντίπαλο τον Πανώνιο.

Όπως φαίνεται, αρκετοί είναι αυτοί που θα δώσουν το “παρών” στο παιχνίδι ενισχύοντας τους παίκτες του Άρη Λυκογιάννη για να πάρουν τη νίκη και να ξεκινήσουν έτσι με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου, θα υπάρχει λεωφορείο το οποίο θα ξεκινήσει αύριο στις 2.30 μ.μ. από το Σαν Φραγκίσκο.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κολοσσός αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Η Κολοσσός H Hotels ΚΑΕ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως συνεχίζεται κανονικά και με ικανοποιητικό ρυθμό η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος απέναντι στον Πανιώνιο Su Casa (28/9, 15:45).

Από ‘κει και πέρα, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πως την ημέρα του αγώνα θα υπάρξει και μετάβαση στο νέο γήπεδο με το ΚΤΕΛ, το οποίο θα αναχωρήσει στις 14:30 από τη  στάση του Σαν Φραγκίσκο και θα σταματήσει και στη στάση του Ροδινιού.
Επίσης, στο νέο γήπεδο που θα αγωνίζεται η ομάδα μας υπάρχουν τέσσερις είσοδοι για τους φιλάθλους, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους θα λειτουργούν δύο εκδοτήρια. Τέλος, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την αποφυγή ταλαιπωρίας η Κολοσσός H Hotels ΚΑΕ συστήνει στους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα».

«Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας»
Στο μεταξύ, τη στήριξη του κόσμου σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ζήτησε ο Λασάν Κρομά, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων του Κολοσσού H Hotels.
Η δήλωση του Λασάν Κρομά: «Κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία με αρκετή ένταση στις προπονήσεις μας. Κράτησε πάνω από δύο εβδομάδες, οπότε είχαμε αρκετό χρόνο για να δέσουμε ως ομάδα και να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία του προπονητή. Τώρα, ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις μας και είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι να παίξουμε μπροστά στο κοινό μας, στο νέο γήπεδο. Περιμένω να έρθουν να μας στηρίξουν και εμείς να αποδεχτούμε την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας και να αποδείξουμε ότι είμαστε μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα».