Γ. Πατσάης: Στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η πρώτη επίσημη συνάντηση του Αντιδημάρχου Ιαλυσού, Αρχαγγέλου και Καλλιθέας κ. Γιώργου Πατσάη με την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού κας Στεφανία Στάγκα -των μελών του τοπικού Συμβουλίου, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων και Υπαλλήλων.

Στη συνάντηση έγινε μια εκτενέστερη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τη Δημοτική Κοινότητα Ιαλυσού θέματα λειτουργίας καθημερινότητας, καθαριότητας, προγραμματισμός έργων και εργασιών προς εξέλιξη και τέθηκαν οι προτεραιότητες και τα ζητήματα της περιοχής, τα οποία πρέπει να υλοποιηθούν.

Αναφέρθηκαν επίσης στο υπάρχον διοικητικό και εργατοτεχνικό προσωπικό, καθώς και στο τροχαίο υλικό που βρίσκεται στη διαθεσιμότητα της Κοινότητας Ιαλυσού του δήμου μας.

Ο κ. Αντιδήμαρχος ανέφερε τα εξής: 
«Πρώτα από όλα, στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας και η ορθή λειτουργία του μηχανισμού των υπηρεσιών μας.

Η εικόνα που αντίκρισα είναι ενός διαλυμένου και εγκαταλελειμμένου Δήμου, είναι λυπηρό τουριστικές περιοχές του νησιού μας να βρίσκονται σ’ αυτή την κατάσταση.

Ευελπιστούμε στην άμεση συνεργασία με όλους τους παραγωγικούς φορείς για την επίλυση των προβλημάτων.

Η συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Ιαλυσού θα είναι άριστη για την ορθή λειτουργία, για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που προήλθαν από τη μεγάλη αδιαφορία που υπήρξε μέχρι τώρα».

Σε επόμενες συναντήσεις θα αναφερθούν οι λεπτομέρειες άμεσης υλοποιήσης του προγραμματισμού από τους αρμόδιους φορείς.