Μόνος προορισμός το κλειστό της Καλλιθέας…

Το πρώτο βήμα μα και συνάμα σημαντικό θα κάνει σήμερα στις 15.45 ο Κολοσσός στο νέο του «σπίτι», το κλειστό της Καλλιθέας με αντίπαλο τον Πανιώνιο στην 1η αγωνιστική της Basket League. Τόσο ο τεχνικός, Άρης Λυκογιάννης όσο και οι παίκτες θέλουν ένα κατάμεστο κλειστό και μια εξαιρετική ατμόσφαιρα για να πάρουν οι «θαλασσί» το έναυσμα στο δρόμο προς τη νίκη
Χαρακτηριστική είναι και η δήλωση του Ντόνοβαν Τζάκσον στο kolossosbc.gr:

«Νομίζω ότι στην ομάδα μας έχουμε αρκετό ταλέντο στο ρόστερ. Είμαστε αρκετοί καινούριοι παίκτες και ακόμη προσπαθούμε να βρούμε τη χημεία μας. Αλλά, η προετοιμασία μας πήγε πολύ καλά, δουλέψαμε πολύ και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο της ομάδα μας και στο νέο γήπεδο. Είμαι σίγουρος πως η ατμόσφαιρα θα είναι καλή και ζεστή. Θέλουμε την ενέργειά τους και να μείνουν δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».
Να σημειωθεί πως διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης θα είναι οι Μάνος, Διαμαντής, Ανδρικόπουλος/Ξανθός.  
Από νωρίς στο γήπεδο

Ο Κολοσσός παράλληλα ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως σήμερα θα υπάρξει και μετάβαση στο νέο γήπεδο με το ΚΤΕΛ, το οποίο θα αναχωρήσει στις 14:30 από τη στάση του Σαν Φραγκίσκο και θα σταματήσει και στη στάση του Ροδινιού.
Επίσης, στο νέο γήπεδο που θα αγωνίζεται η ομάδα υπάρχουν τέσσερις είσοδοι για τους φιλάθλους, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους θα λειτουργούν δύο εκδοτήρια.
Τέλος, για την καλύτερη εξυπηρέτησή και την αποφυγή ταλαιπωρίας, η Κολοσσός H Hotels ΚΑΕ συστήνει στους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα.