Ιάλυσος: Δεν παίζουν Φράγκος και Σερτζίνιο

Την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League με αντίπαλο τον ΟΦ Ιεράπετρας, ολοκληρώνει σήμερα το πρωί ο Ιάλυσος.

Οι «ερυθροκίτρινοι» θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση η οποία θα κυλήσει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς στο «Οικονομίδειο».

Αμέσως μετά, ο τεχνικός Σάκης Παπαβασιλείου θα αποφασίσει για τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στην αποστολή του αυριανού πρώτου αγώνα πρωταθλήματος.

Μέσα σε αυτούς δεν θα είναι σίγουρα ο Φράγκος και ο Σερτζίνιο. Οι δύο έμπειροι παίκτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Έτσι, δεν υπολογίζονται από τον τεχνικό Σάκη Παπαβασιλείου.

Τριπλή ενίσχυση
Στο μεταξύ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιάλυσος έχει έρθει σε συμφωνία με τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι προστέθηκαν ήδη στο ρόστερ.

Αν και δεν έχει ανακοινωθει κάτι επίσημα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τους Κώστα Χατζηδίμπα, Αργύρη Μπαρέτα και Δημήτρη Δημηνά.

Ο πρώτος είναι 20 ετών και μέχρι πρόσφατα έπαιζε στον Εργοτέλη.

Ο δεύτερος είναι 24 ετών και έμεινε ελεύθερος από τον Ιωνικό και ο τρίτος είναι 19 ετών και έμεινε ελεύθερος από τον Αλμυρό Βόλου.