Τον Οκτώβριο το 2ο Rhodes Penguins Cup

Στις 12 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί από την κολυμβητική ομάδα του Κολλεγίου Ρόδου το 2ο Rhodes Penguins Cup, σε συνέχεια των περσινών αγώνων που κατάφεραν να ενώσουν κολυμβητικά τα νησιά της Δωδεκανήσου για πρώτη φορά.

Αποτελεί ουσιαστικά μια μέρα κολύμβησης για τα παιδιά όλων των αγωνιστικών και προαγωνιστικών ηλικιών. Στόχος η ανατροφοδότηση τους και φυσικά η χαρά της συμμετοχής, ενώ πολύ σημαντική είναι η συμμετοχή των παιδιών που δεν έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν σε αγώνες εκτός του νησιού.

Έχουν προσκληθεί όλοι οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στο άθλημα της κολύμβησης στα Δωδεκάνησα αλλά θα πρέπει να σημειωθεί πως η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους τους αθλητές και φυσικά για όσους θέλουν ανεξάρτητα να δηλώσουν συμμετοχή στο  Rhodes.penguins@gmail.com.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 16:00 με τη δυνατότητα κάθε παιδί να αγωνίζεται μέχρι και σε τρία ατομικά αγωνίσματα. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλοι οι φίλοι της κολύμβησης και σκυταλοδρομίες μεταξύ των ομάδων, ενώ θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι σε κάθε αγώνισμα.

Να σημειωθεί ότι τα παιδιά συμμετέχουν ισότιμα στο Penguins Cup με μόνο κριτήριο την ηλικία τους σε κάθε αγώνισμα, όπως ορίζει και η ομοσπονδία σε όλους τους αγώνες.!