Ρόδος: Καταδικάστηκε σε 4 χρόνια για παρενόχληση ανηλίκου

Ρόδος: Καταδικάστηκε σε 4 χρόνια για παρενόχληση ανηλίκου

Ρόδος: Καταδικάστηκε σε 4 χρόνια για παρενόχληση ανηλίκου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 827 ΦΟΡΕΣ

Του έκλεισε ραντεβού αλλά τον περίμενε ο πατέρας του μαθητή

Ραντεβού σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έκλεισε 47χρονος στη Ρόδο σε ανήλικο μαθητή τον οποίο παρενοχλούσε στέλνοντας του μηνύματα μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης!

Στη συνάντηση ωστόσο πήγε ο πατέρας του παιδιού και στη συνέχεια έγινε καταγγελία σε βάρος του 47χρονου με αποτέλεσμα να συλληφθεί, να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη και να καταδικαστεί!
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα όταν ο 47χρονος άρχισε να επικοινωνεί στέλνοντας μηνύματα στο 13χρονο αγόρι μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης.


Μάλιστα, ο ίδιος προέτρεπε τον ανήλικο να συναντηθούν. Τελικά, το ραντεβού κλείστηκε στις 26 Σεπτεμβρίου το βράδυ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, μόνο που εκεί πήγε ο πατέρας του ανήλικου!
Μόλις ο 47χρονος είδε τον πατέρα τράπηκε σε φυγή, ωστόσο η οικογένεια κατήγγειλε το περιστατικό το βράδυ της ίδιας ημέρας στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.


Άμεσα οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες και στις 27 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι εντόπισαν τον 47χρονο, ο οποίος συνελήφθη και προσήχθη ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους. Ο 47χρονος προχθές το μεσημέρι κάθισε στο εδώλιο του αυτόφωρου δικαστηρίου, όπου κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών, ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο