Υπάρχει μόνο η νίκη για τη Ρόδο

Με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο μετά τη "λευκή ισοπαλία" της πρεμιέρας στην Παλλήνη, η Ρόδος υποδέχεται σήμερα στη 1μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας τον Παναρκαδικό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Οι "πράσινοι" δεν σκέφτονται τίποτε άλλο, πέραν της κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης που ασφαλώς είναι και το ζητούμενο. Μπροστά στο κοινό τους, θέλουν να συνδυάσουν την ουσία που περικλείουν βέβαια οι βαθμοί με το θέαμα, κάνοντας μια εμφάνιση που θα αρέσει και στους φιλάθλους, στέλνοντας το μήνυμα για το τι θα επακολουθήσει τη φετινή χρονιά.

Ο Παναρκαδικός είναι μια ομάδα που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να ...τρομάξει τα "ελάφια", ωστόσο ο τεχνικός Νίκος Κουρμπανάς ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και σε καμία περίπτωση να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο τους.

Ο έμπειρος τεχνικός, σε αντίθεση με το παιχνίδι της πρεμιέρας, αυτή τη φορά θα έχει στη διάθεση του τον Αντώνη Γιόνδη που εξέτισε την ποινή που "κουβαλούσε" από πέρσι αλλά και τον Δημήτρη Σταυλά που αποκτήθηκε πρόσφατα και το δελτίο του είναι στη διάθεση της διοίκησης.

Το παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο Περικλής Παρχαρίδης από τον Σύνδεσμο της Δράμας. «Βοηθοί» του θα είναι οι Μάριος Ναζιρόπουλος από τον Έβρο και Γιάννης Μουμπογιατζόγλου από τον Πειραιά. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Πέτρος Κόνιαρης από την Ανατολική Αττική.