Στον διαγωνισμό για Mr. International ο Ροδίτης John Fotinos Rodriguez

Ξεκίνησε μέσα στην εβδομάδα που πέρασε η ψηφοφορία για τον παγκόσμιο νικητή του Mr. International worldwide, στο πλαίσιο διαγωνισμού στον οποίο συμμετέχει και ο συμπατριώτης μας John Fotinos Rodriguez κάτοχος του τίτλου Mister International Belgium finalist.
Σημειώνεται ότι πρόσφατα η «ΡΟΔΙΑΚΗ» είχε αναφερθεί στην επιτυχημένη πορεία του και στις διακρίσεις του, καθώς και στο γεγονός ότι μετά την ανάδειξή του ως νικητή στο Βέλγιο έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει και στον παγκόσμιο διαγωνισμό. Μάλιστα, σε αυτή του την προσπάθεια ζήτησε και τη συνδρομή της «ΡΟΔΙΑΚΗΣ» προκειμένου να γίνει γνωστή η υποψηφιότητά του, και να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους.
Η ψηφοφορία γίνεται ηλεκτρονικά και όσοι θέλουν να ψηφίσουν τον συμπατριώτη μας John Fotinos Rodriguez που χρειάζεται άλλους 700 βαθμούς για να φτάσει στην κορυφή, θα μπορούν να το κάνουν με τρεις τρόπους. Όπως εξηγεί ο ίδιος, όσοι θέλουν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τους τρεις για περισσότερους πόντους, και συγκεκριμένα μέσω Facebook, μεσω instagram και μέσω του site του miss-misterinternationalmodels.com.
Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί με τον τερματισμό της ψηφοφορίας στις 20 Νοεμβρίου και την απονομή του τίτλου στις Φιλιππίνες. Έτσι λοιπόν χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι θαυμαστές του και όσοι θέλουν να τον ενισχύσουν, θα μπορούν να του δίνουν πόντους. Τα χρήσιμα Link είναι τα εξής:

https://www.instagram.com/p/B2za2tsIo3t/…
https://miss-misterinternationalmodels.com/stemmen/
https://www.facebook.com/466433260783202/posts/523840421709152/?substory_index=0


Ο John Fotinos Rodriguez μεγάλωσε στη Ρόδο αλλά τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Βέλγιο. Ο πατέρας του κατάγεται από τη Ρόδο και η μητέρα του από τον Άγιο Δομήνικο. 
Σε ηλικία 15 ετών και ενώ ζούσε ακόμα στη Ρόδο άρχισε να εκφράζει το ενδιαφέρον του για το μόντελινγκ βάζοντας σκοπό να ασχοληθεί επαγγελματικά. Μάλιστα, τότε πηγαίνοντας στο σχολείο και ενώ βρισκόταν μέσα σε αυτό έβγαλε, όπως λέει ο ίδιος μία φωτογραφία φορώντας ρούχα ελληνικής φίρμας που συγκέντρωσε καλές κριτικές και το ενδιαφέρον κάποιων επαγγελματιών.
Αμέσως του ζήτησαν να κάνει επαγγελματική φωτογράφηση, και απευθύνθηκε στον Makos, κάτι που τον βοήθησε πολύ στο να εξελιχθεί και να αρχίσει έτσι μία καριέρα μοντέλου για ελληνικές εταιρείες ρούχων.
Αυτό ήταν κάτι που του άρεσε ιδιαίτερα και έβαλε σκοπό να συνεχίσει το μόντελινγκ και να ανέβει ακόμα πιο ψηλά. Σε ηλικία 18 ετών έφυγε από τη Ρόδο, πήγε στο Βέλγιο, όπου ζει μέχρι και σήμερα, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του και ανεβαίνοντας ακόμα πιο ψηλά.
Στο Βέλγιο συνεργάστηκε με διάφορες εταιρείες και εδραιώθηκε ακόμα περισσότερο ανεβαίνοντας στην πασαρέλα για λογαριασμό των οίκων Versace και Dsquared, μέχρι που ήρθε η συνεργασία με την elite models. 
Μάλιστα, τον Ιούνιο τον επέλεξε να συμμετάσχει στο φεστιβαλ «vestiville» με διάσημους καλλιτέχνες της μουσικής σε παγκόσμιο επίπεδο. Αν και τελικά το φεστιβάλ ακυρώθηκε εκείνος συνεχίζει τη συνεργασία του με την elite models.
Στο τέλος Ιουλίου, ο John Fotinos Rodriguez κέρδισε τον τίτλο του πιο ωραίου άνδρα στο Βέλγιο σε διαγωνισμό που έγινε ανάμεσα σε περίπου 300 διαγωνιζόμενους και συμμετέχει πλέον στον παγκόσμιο διαγωνισμό (Mr. International worldwide)  
Ο κάτοχος του τίτλου Mister International Belgium finalist έχει γίνει πρωτοσέλιδο σε όλα τα περιοδικά του Βελγίου, και όπως λέει ο ίδιος εκπροσωπεί… τόσο τη Ρόδο όσο και την Ελλάδα σε αυτές τις διοργανώσεις.