Ο τραυματισμός σε συνδυασμό με την αποχή στοίχισε πολύ στη Νικόλ Κυριακοπούλου

-Δεν τα κατάφερε να φτάσει ψηλά σ’ αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αραβίας η Νικόλ Κυριακοπούλου και φαίνεται πως ο τραυματισμός σε συνδυασμό με την αποχή, της στοίχισε πολύ.

-Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, η συμμετοχή της και μόνο διάνθισε τη διοργάνωση και έχει ως ένα σημείο συμβολικό χαρακτήρα θέλησης κι επιστροφής παρά  τις δυσκολίες κάθε φορά.

-Ούτως ή άλλως, η πρωταθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 έχει κι ένα μεγάλο προνόμιο: να θεωρείται μια από τις σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού που ενέπνευσε αρκετά παιδιά στα Δωδεκάνησα να στραφούν στο …εξαφανισμένο από τον χάρτη επί κοντώ.

-Οι Δωδεκανήσιοι με διακρίσεις εκτός Ελλάδος σε τόσο υψηλό επίπεδο δεν υπάρχουν πια κι έτσι η Νικόλ είναι μια καλή ευκαιρία για επανεκκίνηση κι οριοθέτηση των προσδοκιών μας.

-Και για ν’ αλλάξουμε λίγο κλίμα, καλά τα καταφέραμε στους Αιγαιοπελαγίτικους της Μυτιλήνης στις περισσότερες κατηγορίες κι αυτές που έχουν να κάνουν με συμμετοχές παιδιών από τις ακαδημίες των συλλόγων μας.

-Γι’ άλλη μια φορά αποδείχτηκε πως ο κόπος κάποιων από την ΕΑΣ και των προπονητών δεν πάει χαμένος, γιατί οι αγώνες αυτοί αποτελούν το έναυσμα προς περισσότερες διακρίσεις από την επόμενη πια περίοδο.

-Τώρα έχει ξεκούραση το πρόγραμμα και συμμετοχές σε αγώνες δρόμου ώσπου ν’ ανοίξει η σεζόν, όχι η τουριστική, αυτή του στίβου εννοώ, για να δούμε πώς θα περάσει κι ο χειμώνας. 

-Μέχρι ν’ ανοίξει η νέα περίοδος ας δούμε και λίγο ποδόσφαιρο, κάτι σαν διαφημίσεις στη διακοπή μέχρι να ξεκινήσει πάλι να παίζει η ταινία που αγαπάμε και μας δίνει έμπνευση για φοβερές ατάκες σε κάθε τομέα της ζωής μας.