Ο Απόλλωνας Καλυθιών κλέβει τις εντυπώσεις

Το αίσθημα της ικανοποίησης είναι αυτό που κυριαρχεί στις τάξεις του Απόλλωνα Καλυθιών μετά τη νέα νίκη της ομάδας, αυτή τη φορά επί του Διγενή Κοσκινού (3 – 0). 

Οι Απολλωνιστές όχι απλά διατήρησαν το αήττητος τους (δύο νίκες και μία ισοπαλία) αλλά παρέμειναν και κοντά στην κορυφή, κάτι που ασφαλώς και θεωρείται ένα σημαντικό επίτευγμα.

Και αυτό διότι δεν το περίμεναν και πολλοί μιας και η ομάδα άλλαξε άρδην τη φιλοσοφία της και στηρίζεται ως επί το πλείστον σε νεαρούς παίκτες. Τη μεγάλη του ικανοποίηση εκφράζει με δηλώσεις του και ο τεχνικός Παναγιώτης Ζούνης. Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:

«Το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Διγενή Κοσκινού είναι δίκαιο. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Τίμησαν τη φανέλα που φοράνε. Παίζουμε για τον εαυτό μας, την ομάδα και τους φιλάθλους μας. Σκοπός μας είναι να μαζέψουμε τον κόσμο κοντά μας. Να έρθει να μας συμπαρασταθεί. Και στα τρία παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι τώρα παίξαμε πολύ καλά. Μπορώ να πω όμως ότι η καλύτερη ήταν στην Κάρπαθο στο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα. Πήγαμε πολύ καλά μέσα σε μια καυτή έδρα και απέναντι σε μια καλή ομάδα».

Απαντώντας στην ερώτηση για το αν η ομάδα του έχει φέτος πολλές δυνατότητες τελικά, είπε:
«Δεν το ξέρω ακόμα. Αυτό θα το δείξει η συνέχεια και τα αποτελέσματα. Εμείς αυτό που κοιτάμε είναι να παίζουμε ορθόδοξο ποδόσφαιρο και από αγώνα σε αγώνα να είμαστε καλύτεροι. Η ομάδα είναι καινούργια και έχει πολλά νέα παιδιά.

Στην ενδεκάδα παίζουν πέντε παιδιά κάτω των 20 ετών και τελειώνουμε τον αγώνα με επτά παιδιά αυτής της ηλικίας. Σήμερα με τον Διγενή μάλιστα τελειώσαμε εννιά παιδιά κάτω των 20 ετών. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και λέει πολλά».