Ιππότες: «Συγχαρητήρια στον Ευαγόρα»

Ανακοίνωση με αφορμή το πρόσφατο τουρνουά που διοργάνωσε ο Ευαγόρας, στη μνήμη του πρώην προέδρου του Μιχάλη Παναγιώτου εξέδωσε η διοίκηση των Ιπποτών.

Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο, αναφέρει τα ακόλουθα: «Οι Ιππότες Μεσαιωνικής πόλης Ρόδου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Α.Ο. Ευαγόρας για την τιμή που τους έκαναν να τους προσκαλέσουν στο τουρνουά που ήταν στη μνήμη του Μιχάλη Παναγιώτου.

Τέτοιες κινήσεις αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για ένα σωματείο, το οποίο αναγνωρίζει τον ευεργέτη του και την προσφορά του σε αυτό. Εμείς, απ’ τη μεριά μας δεσμευόμαστε να είμαστε πάντα δίπλα και κοντά στο συγκεκριμένο τουρνουά που γίνεται στη μνήμη του ενός ανθρώπου που αγάπησε όσο λίγοι την ομάδα τους στερώντας και χρόνο και χρήματα απ’ την οικογένεια του για την μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο.

Αγωνιστής και αγνός παράγοντας που κράτησε για πολλά χρόνια τη σημαία του Ευαγόρα πολύ ψηλά, για εμάς είναι παράδειγμα προς μίμηση και πάνω εκεί βαδίζουμε.

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε  να μην αναφερθούμε σε ένα γεγονός που μας στεναχωρεί, βλέποντας  να αγνοούν το συγκεκριμένο γεγονός αρκετοί άνθρωποι που συνεργάστηκαν και βοηθήθηκαν κατά καιρούς από τον άνθρωπο Παναγιώτου και για να μην παρεξηγηθούμε, εννοούμε: Ποδοσφαιρικούς παράγοντες, παλιούς ποδοσφαιριστές, προπονητές, πολιτικούς που έλαμψαν διά της απουσίας τους.

Να είναι αλησμόνητος και ευχόμαστε στην οικογένειά του να είναι δυνατοί και υγιείς να τον θυμούνται».