Ιάλυσος: Αμφίβολοι οι Ρεκλείτης  και Μαραγκουδάκης

Στο αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με την Κασσιόπη στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του ο Ιάλυσος.

Οι παίκτες του Σάκη Παπαβασιλείου δεν έχουν καθόλου χρόνο να ασχοληθούν με τα λάθη στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας και πλέον κοιτάζουν την αυριανή νοκ άουτ αναμέτρηση του «Οικονομιδείου» που είναι στο πλαίσιο της 4ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας και θα ξεκινήσει στις 2.30μ.μ.

Αμφίβολοι είναι οι Ρεκλείτης και Μαραγκουδάκης μετά τον τραυματισμό τους στον αγώνα με την ομάδα της Ιεράπετρας, γι’ αυτό και σήμερα θα υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις, διαιτητής θα είναι ο Στράτος Μαχαίρας από την Αθήνα και «βοηθοί» του θα είναι οι Μιχάλης Νιδριώτης (Αθήνα) και Κώστας Οικονόμου (Δυτική Αττική), ενώ παρατηρητής τους ορίστηκε ο Γιάννης Τζίκας από τη Μακεδονία.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Ιάλυσο για τη φιλοξενία που του παρείχε με αφορμή το μεταξύ τους παιχνίδι, εξέδωσε η διοίκηση του ΟΦ Ιεράπετρας.

Αναλυτικά, το κείμενο αναφέρει: «Το διοικητικό συμβούλιο του Ο.Φ. Ιεράπετρας ευχαριστεί θερμά το αντίστοιχο του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος Ρόδου για την άψογη φιλοξενία που προσέφερε στην αποστολή της ομάδας μας, εντός αλλά και εκτός γηπέδου. Τέτοιες φιλοξενίες προάγουν το αθλητικό πνεύμα και είναι άξιες συγχαρητηρίων».