Ωρύεται ο δήμαρχος Μυκόνου εναντίον του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου

● Ωρύεται ο δήμαρχος  Μυκόνου κ. Κ. Κουκάς εναντίον του περιφερειακού συμβουλίου, το οποίο γνωμοδότησε θετικά για επένδυση ύψους 50,85 εκατομμυρίων (αραβικής κοινοπραξίας) στο νησί.

● Μαζί με τον κ. Κουκά, σφόδρα δυσαρεστημένοι είναι και πολλοί Μυκονιάτες, διότι ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Μυκόνου, είχε ταχθεί κατά της επένδυσης!

● Πιο ξεκάθαρος δεν μπορούσε να είναι ο δήμαρχος Μυκόνου, ο οποίος  σε δηλώσεις του σε αθηναϊκή εφημερίδα τόνισε τα εξής: “Εμάς πιο πολύ μας ανησυχεί το μοντέλο της ανάπτυξης, Το νησί έχει μεγαλώσει ανησυχητικά και θέλουμε να αποφασίσουμε οι ίδιοι γιατί εμείς θα λουστούμε και τα καλά και τα κακά. Οι Μυκονιάτες πρέπει να αποφασίσουν τι Μύκονο θέλουν. Το περιφερειακό συμβούλιο δεν σεβάστηκε τη γνώμη της τοπικής κοινωνίας και αυτό έχει σχολιαστεί αρνητικά στο νησί. Ζητήσαμε και ζητάμε ακόμα μια εκτεταμένη διαβούλευση σχετικά με το μοντέλο ανάπτυξης που χρειάζεται το νησί τα επόμενα χρόνια”.

● Απλώς να επισημάνουμε ότι μέχρι πρότινος τουλάχιστον ο κ. Κουκάς ήταν από τους πιο φίλα προσκείμενους στον περιφερειάρχη κ. Γ. Χατζημάρκο.

Ο κακός