Ο Λυκογιάννης των ρεκόρ στον Κολοσσό

Τις σκέψεις του για την επιτυχημένη πρεμιέρα πρωταθλήματος κόντρα στον Πανιώνιο, το παιχνίδι του Κυπέλλου που ακολουθεί και τη συμπλήρωση των 100 παρουσιών του στον πάγκο του Κολοσσού H Hotels, μοιράστηκε ο Άρης Λυκογιάννης στο kolossosbc.gr.

«Είχαμε προετοιμαστεί καλά γι’ αυτό το παιχνίδι, ενώ έπαιξε σημαντικό ρόλο και η απουσία των τριών Αμερικανών του Πανιωνίου. Από την άλλη, εμείς βρεθήκαμε σε καλή μέρα και θα πρέπει να πούμε ότι μας βοήθησαν πολύ οι τρεις μικροί: Μωραΐτης, Πουλιανίτης και Παύλος για να βρούμε ρυθμό και να απεγκλωβιστούμε. Έτσι, σουτάραμε με καλά ποσοστά και στην περιφέρεια και φτάσαμε στη νίκη» ανέφερε σχετικά με το παιχνίδι της πρεμιέρας. 

Για το παιχνίδι του Κυπέλλου που ακολουθεί απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας εκτός έδρας σήμερα: «Είναι πολύ καλό για εμάς αυτό το ματς, καθώς θα είναι άλλο ένα στα πόδια μας. Δυστυχώς, στην προετοιμασία μας δεν καταφέραμε να δώσουμε δυνατά φιλικά, καθώς οι αντίπαλοί μας είχαν ελλείψεις. Είναι καλό για εμάς που θα έχουμε ένα ενδιάμεσο ματς και θα παίξουμε κόντρα σε μία ομάδα με επιθετικό ταλέντο και σε μία δυνατή έδρα, με θερμό κοινό. Πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό τεστ για εμάς και μία πρώτη γεύση από ένα δυνατό εκτός έδρας παιχνίδι».

Για τις 100 παρουσίες του στον πάγκο του Κολοσσού H Hotels, που αποτελεί νέο ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας για προπονητή: «Όταν είσαι πολλά χρόνια σε μία ομάδα είναι φυσιολογικό να συμβεί κάτι τέτοιο. Είμαι χαρούμενος για το ρεκόρ, το οποίο δύσκολα θα σπάσει στον Κολοσσό και δύσκολα θα το σπάσω και εγώ κάπου αλλού»
Να σημειωθεί πως ο σημερινός αγώνας για το Κύπελλο θα ξεκινήσει στις 17.00 και διαιτητές θα είναι Σχινάς-Κάρδαρης-Τσολάκος με κομισάριο τον Βιδάλη.