Με φόντο την πρόκριση σήμερα ο Ιάλυσος

Αν και αρχικά είχε αναβληθεί, κανονικά αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα στις 2.30 μ.μ. στο «Οικονομίδειο» γυμναστήριο το παιχνίδι του Ιάλυσου με την Κασσιόπη στο πλαίσιο της 4ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Η αναμέτρηση χθες ήταν …στον αέρα και αυτό διότι υπήρξε ένα μπέρδεμα με τη μετακίνηση των φιλοξενούμενων οι οποίοι δεν έβρισκαν εισιτήρια για να μετακινηθούν προς το νησί μας.

Μάλιστα το μεσημέρι η Ελληνική Ομοσπονδία είχε αποφασίσει να αναβάλλει το παιχνίδι και να το μεταφέρει για την άλλη Τετάρτη 9 Οκτωβρίου. Λίγο αργότερα όμως έγινε γνωστό πως ακύρωσε την πρώτη της απόφασή  της και η ομάδα της Ιαλυσού ενημερώθηκε πως ο αγώνας θα γίνει κανονικά σήμερα όπως είχε οριστεί εξ  αρχής! Τουλάχιστον μέχρι και το απόγευμα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, οι παράγοντες της ροδίτικης ομάδας γνώριζαν ότι το παιχνίδι  θα διεξαχθεί κανονικά, παρά το ότι οι Κερκυραίοι αντιδρούσαν με την αιτιολογία ότι δεν έβρισκαν εισιτήρια για να έρθουν! Από τη στιγμή που είναι σε ισχύ ο ορισμός βάση των κανονισμών, είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται σήμερα στο γήπεδο καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα μηδενιστούν.
Μπήκε ο Φράγκος

Με τον Μιχάλη Φράγκο να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση και να βγάζει το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις, συνέχισαν χθες την προετοιμασία τους οι παίκτες του Ιάλυσου. Ο έμπειρος επιθετικός δείχνει πολύ καλύτερα και έτσι όπως φαίνεται θα υπολογίζεται από τον προπονητή του Σάκη Παπαβασιλείου. Θα είναι σίγουρα μια σημαντική προσθήκη καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Ιαλυσού. Από εκεί και πέρα, αμφίβολη θεωρείται, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, η συμμετοχή του Σερτζίνιο.

Ο παίκτης χθες έκανε ατομικό δείχνοντας πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμη πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του. Όσον αφορά τον Ρεκλείτη και τον Μαραγκουδάκη που επίσης αντιμετωπίζουν πρόβλημα, χθες αργά το απόγευμα επρόκειτο να κάνουν μαγνητική προκειμένου να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού τους. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα.