«Κλείνει» Φελεσάκη ο Αστέρας

Σε αναζήτηση δύο παικτών, οι οποίοι θα καλύψουν τα κενά των Μικκιού και Τσιμπιζίδη που αποχωρούν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, βρίσκεται ο Αστέρας Παστίδας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι οι «στόχοι» έχουν εξευρεθεί και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις. Ο ένας είναι ο Αλέξανδρος Φελεσάκης που μπορεί να συμφώνησε με τον Εθνικό Αρχίπολης, ωστόσο δεν θα ενταχθεί τελικά στο δυναμικό της ομάδας και ο άλλος είναι δάσκαλος που προέρχεται από τη Βόρεια Ελλάδα και μέχρι και πρόσφατα έπαιζε για λογαριασμό της Νίκης Μεσημερίου στο πρωτάθλημα της Α’ Μακεδονίας. Ο παίκτης είναι 28 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι είχε έρθει σε επαφή και με τον Διγενή με τον οποίο όμως δεν υπήρξε οικονομική συμφωνία λόγω διαφοράς στο οικονομικό κομμάτι. Εξελίξεις και για τους δύο ποδοσφαιριστές αναμένονται προσεχώς.

Τραυματίας ο Λιαμής
Χωρίς τον Μανώλη Λιαμή θα ταξιδέψει στην Κω το προσεχές Σαββατοκύριακο ο Αστέρας για το παιχνίδι με τη Δόξα Καρδάμαινας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. Ο παίκτης στην πρόσφατη αναμέτρηση με την ΑΕ Κατταβιάς έχει υποστεί θλάση και έτσι δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, είναι στη διάθεση του Χρυσόστομου Χάσταλη.