Αγώνας ...δρόμου για  συμμετοχή στο Run Greece της Ρόδου

Λίγες μέρες μένουν πια ως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, όταν και θα διεξαχθεί στην πόλη της Ρόδου το Run Greece, οι αγώνες δρόμου 5 και 10χλμ. αλλά και ο παιδικός αγώνας 1000μ. για μαθητές-μαθήτριες δημοτικών σχολείων.

Για το λόγο αυτόν η ΕΑΣ Δωδεκανήσου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων δρομέων σε ό, τι αφορά τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση:

«Σε δέκα μέρες από σήμερα θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Ρόδου το δρομικό γεγονός με την επωνυμία RUN GREECE ΡΟΔΟΣ 2019, δρομικοί αγώνες που διοργανώνονται από την Ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και υποστηρικτή το Δήμο Ρόδου.

Η Ρόδος, λόγω της τουριστικής περιόδου που διαρκεί μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, επέλεξε να είναι η τελευταία πόλη του έτους που θα διοργανώνει κάθε χρόνο το RUN GREECE, αφού θα έχουν προηγηθεί οι άλλες έξι πόλεις στην εαρινή και φθινοπωρινή περίοδο (Λάρισα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καστοριά, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα).

Πρόθεση και επιθυμία των διοργανωτών να προσκληθούν και οι φιλοξενούμενοι τουρίστες του νησιού, προκειμένου να προσθέσουν άλλη μια όμορφη εμπειρία στη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί μας.
Φέτος, πέραν της πρόσκλησης για συμμετοχή στους κατοίκους της Ρόδου, οι διοργανωτές απευθύνονται και προς αυτούς των υπόλοιπων νησιών του Νοτίου Αιγαίου (χωρίς να αποκλείονται άλλες περιοχές), με τη συνδρομή των Ναυτιλιακών Εταιρειών της Blue Star Ferries και της Dodekanisos Seaways, που προσφέρουν εκπτώσεις της τάξης του 50% στα εισιτήρια, καθώς και έναν αριθμό δωρεάν εισιτηρίων στη διάθεση της Οργανωτικής Επιτροπής.

Σε ό,τι αφορά τη δυνατότητα Ομαδικών Εγγραφών, πέρα από τα σχολεία Α'θμιας και Β'θμιας εκπαίδευσης, τα αθλητικά σωματεία, ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, μπορούν να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα αυτή και μια σειρά κοινωνικών, επαγγελματικών και επιχειρηματικών ομάδων (φροντιστήρια, σχολές πολεμικών τεχνών, σχολές χορού, τράπεζες, Super Market, ξενοδοχειακές μονάδες, παροικιακοί σύλλογοι κ. α), συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής που είναι διαθέσιμη στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου (Βύρωνος & Κοδριγκτώνος 1- Τηλ. 2241030145, ώρες γραφείου από 09:00-13:00).

Όσοι λοιπόν σκέφτονται ή έχουν αποφασίσει να συμμετάσχουν ας το πράξουν το συντομότερο δυνατόν πριν συμπληρωθούν οι θέσεις συμμετοχής.

Εκτός από τα γραφεία της ΕΑΣ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γραφτούν στο Δ.Α.Κ. Καλλιπάτειρα (Κορακόνερο) Δευτέρα-Παρασκευή 4-7μ.μ.»