Ξεχωριστή εμπειρία το «Ρόδος Mini Cup – Junior Festival»

Επιτυχημένη ήταν η αναπτυξιακή ποδηλατική διοργάνωση από τον Ροδήλιο την περασμένη Κυριακή σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, χάρις στη μεγάλη συμμετοχή παιδιών από τις ακαδημίες των συλλόγων μας.

Ο Ροδήλιος για το λόγο αυτόν εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, ο Ροδήλιος και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργάνωσαν αγώνες δρόμου , με την επωνυμία «Ρόδος Mini Cup – Junior Festival» ενώ φιλοξένησαν το πρωτοποριακό «HERO bike Festival 2030», που είναι αφιερωμένο στους 17 Στόχους του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Εξάλειψη της Φτώχειας.

Μια γιορτή ποδηλασίας και χαράς για τους μικρούς μας ποδηλάτες και δεν έλειψε κανείς.

Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία που στόχο είχε μέσα απ’ τα μηνύματά της να δώσει την ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο! Οι μικροί μας ποδηλάτες γεμάτοι με ενθουσιασμό, χαρά και ενέργεια απόλαυσαν τη διαδρομή δίνοντας το μήνυμα πως «όλα μπορείς να τα πετύχεις αρκεί να προσπαθείς».

Την ίδια στιγμή, αθλητές μικρών κατηγοριών έλαβαν μέρος σε αγώνα σιρκουί που για άλλη μια φορά μας απέδειξαν πως η σκληρή δουλειά και η δύναμη της θέλησης σε οδηγεί στον τερματισμό. Ο αγώνας διεξήχθη με επιτυχία, κάτω από τις πλέον ιδανικές συνθήκες από άποψη καιρού, στην κλειστή και ασφαλή διαδρομή μήκους 420μ, στο υπαίθριο παρκινγκ Σ/Μ Σκλαβενίτη, στο 6ο χλμ Ρόδου-Λίνδου.

Ο ποδηλατικός όμιλος Ρόδου «Ροδήλιος» υποστηρίζει θερμά αθλητικές εκδηλώσεις που έχουν ψυχαγωγικό, εκπαιδευτικό, ή κοινωνικό χαρακτήρα, για να ενισχύσει την ποδηλατική κουλτούρα των πολιτών.
Θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε κάθε μας σκέψη γύρω από την ποδηλασία.

Το Δ.Σ. του Ποδηλατικού Ομίλου Ρόδου «Ροδήλιος» ευχαριστεί τα σωματεία για τη συμμετοχή τους και τους γονείς για την αμέριστη βοήθειά τους ώστε να στηθεί όλο το εγχείρημα, την ποδηλατική κοινότητα «Εν κινήσει», το κέντρο πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών και το «HERO bike Festival 2030», την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την άψογη συνεργασία στη διοργάνωση της πρωτότυπης εκδήλωσης.

Ευχαριστεί ακόμη το S/M Σκλαβενίτη για την παραχώρηση του χώρου και για την υποστήριξη, την Pizza Fun για την προσφορά της πίτσας, την Kolossos News για την προβολή και τέλος το κατάστημα ποδηλάτων “WHEELS bike shop Rhodes” για την πολύτιμη υποστήριξη και συμβολή του στην εκδήλωση».