Με το μυαλό στον Κιθαιρώνα η Ρόδος

Με το μυαλό στον Κιθαιρώνα Καπαρελίου, συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα της Ρόδου.

Οι παίκτες του Νίκου Κουρμπανά, έχουν αφοσιωθεί στο παιχνίδι που θα γίνει την προσεχή Κυριακή έχοντας ως αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 6ου ομίλου.

Ο κ. Κουρμπανάς ζητάει από τους παίκτες του να είναι πολύ προσεκτικοί και σε καμία περίπτωση να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους καθώς όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα και απαιτούν μεγάλη σοβαρότητα.

Η τεχνική ηγεσία της Ρόδου έχει συλλέξει αρκετά στοιχεία για τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων και προσαρμόζουν τα πλάνα τους ανάλογα προκειμένου η ομάδα του νησιού μας να παρουσιαστεί έτοιμη για το παιχνίδι αυτό.

Η αποστολή των «πρασίνων» θα αναχωρήσει το Σάββατο για τη Θήβα όπου και θα διανυκτερεύσει. Θα επιστρέψει στη βάση της την Κυριακή το βράδυ μετά το παιχνίδι.

Με τρεις απουσίες
Τα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει και αυτής της αναμέτρησης είναι τρία και ακούνε στα ονόματα των Χατζηπέτρου, Σουλάι και Τριχάκη. 

Οι παίκτες δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους και δεν είναι σε θέση να ενισχύσουν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους. Έτσι δεν υπολογίζονται από τον κ. Κουρμπανά. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του κ. Κουρμπανά.