Στον Ηρακλή Μαριτσών ο Φελεσάκης

Με τη φανέλα του Ηρακλή Μαριτσών θα αγωνίζεται τελικά ο Ανδρέας Φελεσάκης.

Αν και όπως γράφαμε και χθες, για την απόκτησή του είχε κινηθεί και ο Αστέρας Παστίδας, εντούτοις ο παίκτης αποφάσισε να επιστρέψει στον Ηρακλή και να βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τον μεγάλο στόχο που έχει θέσει για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Φελεσάκης είχε ανακοινωθεί πριν από λίγο καιρό από τον Εθνικό Αρχίπολης, ωστόσο ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους. Ο Φελεσάκης προστίθεται άμεσα στο ρόστερ της ομάδας, συμμετέχοντας ήδη στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Κώστα Πάττα.

Με Παπαδημήτρη στη Λίνδο
Στο μεταξύ, έτοιμος να ενισχύσει και πάλι τις προσπάθειες των συμπαικτών του είναι ο Μανώλης Παπαδημήτρης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και υπολογίζεται για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κλεόβουλο Λίνδου. Αντίθετα δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του για μια ακόμα αγωνιστική ο Σάββας Παφιάκης.

Ο παίκτης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και αποτελεί αναμφίβολα μια πολύ μεγάλη απώλεια για την ομάδα των Μαριτσών. Το παιχνίδι στη Λίνδο είναι πολύ σημαντικό για τον Ηρακλή που στοχεύει να κάνει ένα «διπλό» το οποίο θα είναι βάλσαμο στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Οι Μαριτσενοί αναζητούν τα πατήματά τους και πιστεύουν ότι μπορούν να τα βρουν μέσα στη Λίνδο, μπαίνοντας στο δρόμο των επιτυχιών.