Γιώργος Δανάς: "Είμαι έτοιμος να βοηθήσω"

Αποφασισμένος να βοηθήσει τον Κλεάνθη προκειμένου να υλοποιήσει τον μεγάλο του στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία είναι ο Γιώργος Δανάς. Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του συλλόγου, διαθέτει εμπειρία και δηλώνει πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο συγκρότημα του Παραδεισίου που θα έχει μπροστά του μια πολύ δύσκολη χρονιά. Ο ίδιος, μιλώντας στην "Αθλητική Ροδιακή", επεσήμανε τα ακόλουθα:

«Καταρχάς ήταν επιλογή μου να αγωνιστώ αυτή την περίοδο και η αλήθεια είναι ότι εκτός από τον Κλεάνθη, είχα δεχθεί προτάσεις και από δύο ακόμα ομάδες της Α' Κατηγορίας. Ωστόσο επέλεξα την ομάδα του Παραδεισίου γιατί οι άνθρωποι του συλλόγου έδειξαν ότι με θέλουν πάρα πολύ. Μου αρέσει το γεγονός ότι είναι μια ομάδα που έχει πολλούς μικρούς παίκτες στη σύνθεσή της και θα πάει έτσι μέχρι και το τέλος, με τη  βοήθεια δύο - τριών έμπειρων παικτών. Αυτό για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Από εκεί και πέρα, έπαιξε ρόλο το ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν έχει βαθμούς. Επειδή στο ποδόσφαιρο πρέπει πάντα να έχουμε στόχους, προσωπικά αυτό μου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να βοηθήσω όσο μπορώ για να ανέβουμε τόσο βαθμολογικά όσο και αγωνιστικά».

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
"Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Η χρονιά θα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Όμως υπάρχει η διάθεση και η όρεξη να τα καταφέρουμε και να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειάζονται για να παραμείνουμε στην κατηγορία".

H ανακοίνωση του Κλεάνθη για την απόκτηση του Δανά αναφέρει τα εξής:
«Το δ/σ του Α.Ε.Σ Κλεάνθης Παραδεισίου, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Δανά Γιώργο και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Κλεάνθη».