Όποιον κι αν ρωτήσεις στη Ρόδο, όλοι σου λεν’ πως το Πυλί είναι το πρώτο φαβορί...

Κάποιοι αλλάζουν απλώς ομάδα κι άλλοι ξεχνούν από πού ξεκίνησαν, αρκεί να γίνουν αρχηγοί και να ζήσουν λίγο περισσότερο ποδοσφαιρικά σε μια εξέδρα χωρίς πολλές σημαίες.

Όπου κι αν σταθείς, όποιον κι αν ρωτήσεις στη Ρόδο, όλοι σου λεν’ πως το Πυλί είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου κι αναρωτιέμαι μήπως είναι κάνα κόλπο το όλο σκηνικό.

Γιατί κι από την πλευρά του Πυλίου έχουν γίνει σημαντικές κινήσεις, όμως αν πας εκεί όπου εδρεύει η ομάδα, θεωρώ πως δεν υπάρχει τόση αισιοδοξία όσον στο νησί μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ας μην πολυασχοληθούμε με το παραπάνω ζήτημα, γιατί δεν το ‘χουν σε τίποτα να το βάλουν με πιθανότητες στο στοίχημα και μετά άντε να δω ποιος θ’ αναβάλλει παιχνίδια και πόσα.

Το να δίνουν πιθανότητες τίτλου στους Κώους, σίγουρα εξυπηρετεί κάποιους και όσο η ομάδα ενισχύεται χαρίζει πόντους σ’ όσους θέλουν για τους δικούς τους λόγους να εκμεταλλευτούν τ’ όνομά της.

Τώρα, το όχι και τόσο καλό ξεκίνημα από τον Ηρακλή και τον Άρη προφανώς έδωσε πάτημα για τις προβλέψεις αυτές από κάποιες «Κασσάνδρες», που σίγουρα το ‘χουν χούι.

Η αλήθεια είναι πως και στο σινάφι μας καμιά φορά το παίζουμε μάντεις και γράφοντάς τα αυτά είναι μια πολύ καλή ευκαιρία ν’ αυτοπαγιδευτώ και να σας δώσω το ελεύθερο να μου τα «χώσετε» αν στο μέλλον πάω να τη …δω κι εγώ κάπως έτσι.

Όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια, και στην πλάτη άλλων δεν θέλω να το παίζω ειδήμων, επειδή απλώς δεν έχω τα φόντα να το κάνω ή μάλλον δεν τα ‘χα ποτέ, ασχέτως του τι φαίνεται…