Γιάννης Καμπούρης: Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες του Διαγόρα Βατίου

Απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του για το σημερινό πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα στην Κάρπαθο έχει ο προπονητής του Διαγόρα Βατίου Γιάννης Καμπούρης όπως δήλωσε στην «Αθλητική Ροδιακή».

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός, επεσήμανε τα ακόλουθα:

«Πάμε στην Κάρπαθο με καλή ψυχολογία λόγω του πολύ καλού μας ξεκινήματος. Από εκεί και πέρα όμως θα πρέπει να παίξουμε μπάλα για να μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στην Κάρπαθο.

Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα που είναι δυνατή όταν παίζει στο γήπεδό της. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο όμως έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και ευελπιστώ ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε, διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο κ. Καμπούρης δεν υπολογίζει μόνο στον Ζωάννου ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στην προηγούμενη αναμέτρηση και είναι τιμωρημένος με μια αγωνιστική. Αντίθετα, θα έχει στη διάθεσή του τον Χουτεσιώτη που εξέτισε την ποινή του και είναι και πάλι ετοιμοπόλεμος.

-Η αποστολή του Διαγόρα Βατίου αναχωρεί σήμερα το πρωί με αεροπλάνο και θα επιστρέψει στη βάση της ακτοπλοϊκώς το βράδυ μετά το παιχνίδι.