Σούλης Παπαδόπουλος: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Την τελευταία τους προπόνηση πριν από τον αυριανό παιχνίδι με τα Τρίκαλα (4μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα.

Οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους έχοντας στο μυαλό τους αποκλειστικά και μόνο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, που ασφαλώς είναι και το ζητούμενο για την αναμέτρηση αυτή.

Ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του όπως όλα δείχνουν, εκτός από τον Μεντί και τον Προβατίδη, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε στο εκτός έδρας παιχνίδι της Βέροιας.

Σίγουρα αποτελεί μια μεγάλη απώλεια για την ομάδα του νησιού μας αφού πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να βοηθήσει πάρα πολύ αμυντικά.

Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι καλά στην υγεία τους και είναι πανέτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Υπενθυμίζουμε βέβαια πως ο αγώνας είναι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας των δύο αγωνιστικών που «κουβαλάει» από πέρυσι ο «γηραιός».

«Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»
Την απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του εξέφρασε για μια ακόμα φορά με δηλώσεις στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής του Διαγόρα Σούλης Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος προπονητής, αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι τόνισε τα ακόλουθα:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί είναι το πρώτο εντός έδρας μετά από πολλά χρόνια στην επαγγελματική κατηγορία. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να έχουμε τον κόσμο κοντά μας και αυτό δεν είναι καθόλου ωραίο. Πιστεύω ότι είναι άδικες τέτοιου τύπου τιμωρίες.

Δεν είναι καλό να μην μπορεί να έρθει ο κόσμος που περίμενε πως και πως την επιστροφή της ομάδας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι πολύ δυνατή και καλή.

 Όπως και η Βέροια έτσι και τα Τρίκαλα είναι από τα φαβορί για να πρωταγωνιστήσουν. Το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Ο Διαγόρας παίζει πάντα για να κερδίσει είτε εντός είτε και εκτός έδρας φυσικά.

Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Έχουμε δημιουργήσει μια καλή ομάδα και θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».