Η Κάρπαθος «μαγνητίζει» τις τηλεοπτικές παραγωγές παγκόσμιου βεληνεκούς

Ολοκληρώθηκε στην Κάρπαθο νέα σημαντική επίσκεψη τριμελούς τηλεοπτικού συνεργείου αποτελούμενου από τους κ.κ. Peter Maneas, Alex Begetis και Ιωάννα Κοντογεώργου,  για την πραγματοποίηση  γυρισμάτων  σε δημοφιλή διεθνή ταξιδιωτική εκπομπή έπειτα από διερεύνηση που προηγήθηκε την άνοιξη. 

H τηλεοπτική ταξιδιωτική σειρά “My Greek Odyssey” με παρουσιαστή τον Ελληνικής καταγωγής Peter Maneas, καταγράφει την ιστορία, το πολιτιστικό πλούτο, τη γαστρονομία, τις φυσικές ομορφιές και το τρόπο ζωής νησιών της Ελλάδας με στόχο να εμπνεύσει τους τηλεθεατές  εκτός αλλά και εντός Ελλάδας. Το πρόγραμμα αποτελούμενο από μία σειρά ωριαίων επεισοδίων ανά κύκλο, προβάλλεται σε εκατομμύρια τηλεθεατές σε δίκτυα του εξωτερικού (Channel 7 Αυστραλίας, Sea Channel Ρωσίας, RTVE Ισπανίας, OSN στη Μέση Ανατολή και Νότια Αφρική κ.ά.) αλλά και στην Ελλάδα μέσω του COSMOTE HISTORY. 

Με τη στήριξη  του κ. Μιχάλη Ρείση και τη τεχνογνωσία και εμπειρία του «Holiday World Karpathos Travel»,  προσφέρθηκε αφιλοκερδώς  προς όφελος του προορισμού, στήριξη και φιλοξενία προκειμένου να παρουσιαστεί  ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και περιηγήσεων στα μέλη του συνεργείου.

 Ο κ Ρείσης πλαισιώθηκε από τον κ  Μιχάλη Λυτό, Πρόεδρο της προηγούμενης Επιτροπής Τουρισμού και τους κ.κ.  Ντίνο Πρωτόπαπα και Φωτεινή Φράγκου μέλη της πρώην Επιτροπής, που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε η κορυφαία τηλεοπτική παραγωγή να αναχωρήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και με πλούσιο υλικό από το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων.  

Αξίζει να αναφερθεί η εντυπωσιακή ανταπόκριση των επαγγελματιών  και των τουριστικών επιχειρήσεων που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους δωρεάν και συνέβαλαν καθοριστικά στην προβολή της Καρπάθου.