Η Ένωση Ξενοδόχων Κω ζητά τη συνδρομή του δήμου

Η Ένωση  Ξενοδόχων Κω  ζητά τη συνδρομή  του δήμου

Η Ένωση Ξενοδόχων Κω ζητά τη συνδρομή του δήμου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 186 ΦΟΡΕΣ

Μετά την πτώχευση του Thomas Cook και των επιπτώσεων που επέφερε στις τουριστικές επιχειρήσεις αλλά και ευρύτερα στην οικονομία του νησιού, η Ένωση Ξενοδόχων Κω, καλεί τη Δημοτική Αρχή να σταθεί εμπράκτως δίπλα στις επιχειρήσεις που είχαν οικονομική ζημία.

Στο πλαίσιο αυτό απέστειλε επιστολή στον Δήμαρχο Κω, κο Θεοδόση Νικηταρά για τα μέτρα που προτείνει και θεωρεί απαραίτητα για τη στήριξη των συνεργαζόμενων πληγέντων επιχειρήσεων με τον Thomas Cook.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κα Κωνσταντίνα Σβύνου δήλωσε: "Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της πτώχευσης του δευτερου μεγαλύτερου για το νησί μας tour operator, ο Δήμαρχος Κω, κύριος Νικηταράς έδειξε τη διάθεσή του για άμεσο συντονισμό και συνεργασία με τους φορείς προς την επίλυση οποιονδήποτε θεμάτων προέκυπταν.

Μετά την έλευση των πρώτων ημερών, έχουμε καταμετρήσει τις οικονομικές απώλειες τόσο τις άμεσες στις επιχειρήσεις του νησιού, όσο και αυτές που έρχονται στο 2020 και κρίνεται επιτακτική η ανάγκη για τη λήψη μέτρων που θα διευκολύνουν αφενός τις πληγείσες επιχειρήσεις, αφετέρου θα μειώσουν το αντίκτυπο στην ευρύτερη τοπική οικονομία και παράλληλα θα προλάβουμε να καλύψουμε τα κενά που προκύπτουν στο νησί μας, ως τουριστικός προορισμός.

Ήδη άλλοι δήμοι έχουν προχωρήσει εμπράκτως σε συγκεκριμένα μέτρα, αναμένουμε και από το δικό μας Δήμαρχο, να καλύψει τα ζητούμενα μέτρα που αναφέρονται σε επιστολή μας.

Με εκτίμηση,
Η Πρόεδρος
Κωνσταντίνα Σβύνου
Η Γεν. Γραμματέας
Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου”.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για τον θαλάσσιο τουρισμό θα γίνει στην Κω

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Προθεσμία μέχρι την Τετάρτη για να απολογηθούν οι γονείς του βρέφους που πέθανε στην Κω

Συγκλονίζει ο θάνατος βρέφους στην Κω

Ο Δήμος Κω συνεχίζει με έργα σε όλο το νησί - 363.151 € για οδοποιϊα 2.600 μέτρων, στην περιοχή «Βολκάνια» Κεφάλου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Αύξηση χρηματοδότησης της μελέτης για την κατασκευή διαχωριστικής νησίδας στην επαρχιακή οδό Κως-Αεροδρόμιο