“Τα παιδιά ζωγραφίζουν για παιδιά”

Η επιτυχία ήταν δεδομένη στη δράση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ” προς οικονομική ενίσχυση του συλλόγου “Φλόγα”.

«Οι παιδικές ζωγραφιές αναρτήθηκαν ως μια υπαίθρια έκθεση ζωγραφικής και πωλήθηκαν για το σκοπό αυτό. Επίσης παιδικές ζωγραφιές θα σταλούν στην Αθήνα στα νοσοκομεία που νοσηλεύονται παιδιά με προβλήματα υγείας.

Μεγάλο “ευχαριστώ” στους διευθυντές και δασκάλους των σχολείων που απ’ την πρώτη στιγμή στο άκουσμα της εθελοντικής εκδήλωσης  ήταν δίπλα μας: 17ο νηπιαγωγείο, 1ο δ.σ Ιαλυσού, Κολλέγιο Ρόδου, “Ροδίων Παιδεία” και το παιδικό τμήμα χορού του συλλόγου Ρουμελιωτών.  

Πολλές ευχαριστίες μεταξύ άλλων στους παίκτες της πρωταθλήτριας ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, που βοήθησαν στο να ζωγραφιστούν πολλά παιδικά χεράκια. Η παρουσία σας ήταν τιμή για μας κύριοι: Κάλλιστος Διακογεωργίου, Υψηλάντης Βασίλης, Ευστρατίου Χρήστος, Ιωσήφ Δημήτρης, Καμπούρης Ιωάννης, Γλεντής Κωνσταντίνος.

Η πιο μεγάλη χαρά ήταν για μας η συμμετοχή των παιδιών και των γονιών.

Ο εθελοντισμός πρέπει να διδάσκεται από μικρή ηλικία και ελπίζουμε η εκδήλωση αυτή να γίνει θεσμός κάθε χρόνο το πρώτο Σάββατο του Οκτωβρίου.

Γιατί όταν τα “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ”  τότε ο κόσμος μας γίνεται καλύτερος», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου.