Ρόδος: Ούτε μια μέρα δεν μειώθηκε η ποινή του - Είχε παρασύρει με Ι.Χ. την πρώην γυναίκα του και τον φίλο της

Ούτε μέρα δεν κατάφερε να μειώσει την πρωτόδικη ποινή του ο 61χρονος που πριν από τέσσερα  χρόνια επιχείρησε να παρασύρει με το αυτοκίνητό του στον Αρχάγγελο, την πρώην γυναίκα του και τον φίλο της!

Για αυτή την υπόθεση ο 61χρονος πέρυσι δικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου σε φυλάκιση 3 ετών με τριετή αναστολή, ενώ την ίδια ποινή του επέβαλε και χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα έγιναν στις 2 Φεβρουαρίου 2015 στις 11 παρά 20 το πρωί όταν η εν διαστάσει σύζυγος περπατούσε σε δρόμο στον Αρχάγγελο μαζί με τον 50χρονο φίλο της, οπότε και τους εντόπισε ο 61χρονος ο οποίος διερχόταν με το αυτοκίνητό του.

Τότε ο 61χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και κατηύθυνε το όχημά του προς το ζευγάρι χωρίς ευτυχώς να καταφέρει να τους παρασύρει, ενώ το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε όταν προσέκρουσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στα οποία και προκάλεσε φθορές.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Αρχαγγέλου οι οποίοι συνέλαβαν τον 61χρονο ενώ στην κατοχή του βρήκαν και κατασχέθηκαν εκτός από το αυτοκίνητο, ένας σωλήνας, ένα εργαλείο κλαδέματος και ένας σιδηρολοστός.

Αξίζει να σημειωθεί πως μία μέρα νωρίτερα, δηλαδή την 1η Φεβρουαρίου 2015, ο 61χρονος φέρεται να είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την εν διαστάσει σύζυγο του την οποία και απείλησε λέγοντάς της πως «διανύει την τελευταία εβδομάδα της ζωής της».

Απολογούμενος ο 61χρονος ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίστηκε πως σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει παρασύροντάς τους με το αυτοκίνητό του την εν διαστάσει σύζυγο του και τον φίλο της, αλλά απλώς να τους εκφοβίσει.