Ο δήμος Ρόδου θα μειώσει τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού

Ο δήμος Ρόδου θα μειώσει τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού

Ο δήμος Ρόδου θα μειώσει τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4186 ΦΟΡΕΣ

Για ορισμένες κατηγορίες συμπολιτών μας, όπως είπε χθες ο δήμαρχος

Εισήγηση για μειώσεις στα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για ορισμένες κατηγορίες συμπολιτών μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, αναμένεται να φέρει η Δημοτική Αρχή το προσεχές διάστημα, όπως έκανε γνωστό χθες ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, ο οποίος προήδρευσε στην πρώτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για τη νέα θητεία.

Ειδικότερα, στην ημερήσια διάταξη της χθεσινής συνεδρίασης, περιλαμβανόταν και το θέμα «μη αναπροσαρμογή τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού», όπως και αποφασίστηκε. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά όμως, ο Δήμαρχος είπε ότι σε επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής θα έρθει και εισήγηση για μείωση των δημοτικών τελών σε συγκεκριμένες κατηγορίες συμπολιτών μας.

Ακόμη, στην αρχή της συνεδρίασης, ο κ. Καμπουράκης, έκανε επίσης γνωστό ότι προτίθεται να φέρει άμεσα το θέμα της εισφοράς σε γη και σε χρήμα των ξενοδοχείων.

Τέλος, στην αρχή της χθεσινής, πρώτης για τη νέα θητεία, συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής έγινε η εκλογή Αντιπροέδρου της και ομόφωνα εξελέγη ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Τηλέμαχος Καμπούρης.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο