Ο δήμος Ρόδου θα μειώσει τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού

Εισήγηση για μειώσεις στα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για ορισμένες κατηγορίες συμπολιτών μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, αναμένεται να φέρει η Δημοτική Αρχή το προσεχές διάστημα, όπως έκανε γνωστό χθες ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, ο οποίος προήδρευσε στην πρώτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για τη νέα θητεία.

Ειδικότερα, στην ημερήσια διάταξη της χθεσινής συνεδρίασης, περιλαμβανόταν και το θέμα «μη αναπροσαρμογή τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού», όπως και αποφασίστηκε. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά όμως, ο Δήμαρχος είπε ότι σε επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής θα έρθει και εισήγηση για μείωση των δημοτικών τελών σε συγκεκριμένες κατηγορίες συμπολιτών μας.

Ακόμη, στην αρχή της συνεδρίασης, ο κ. Καμπουράκης, έκανε επίσης γνωστό ότι προτίθεται να φέρει άμεσα το θέμα της εισφοράς σε γη και σε χρήμα των ξενοδοχείων.

Τέλος, στην αρχή της χθεσινής, πρώτης για τη νέα θητεία, συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής έγινε η εκλογή Αντιπροέδρου της και ομόφωνα εξελέγη ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Τηλέμαχος Καμπούρης.