Ραγδαίες εξελίξεις στον Διαγόρα

Αναστάτωση προκλήθηκε στον Διαγόρα μετά την εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα! 

Ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος κατέθεσε ξαφνικά την παραίτησή του, αφήνοντας μάλιστα αιχμές κατά μελών της διοίκησης και ορισμένων παικτών, με δηλώσεις του που έκανε χθες σε Αθηναϊκό site. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κ. Παπαδόπουλος έκανε λόγο για «σκουριασμένα μυαλά» και «μιζέρια» χωρίς πάντως να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

Προφανώς ο κ. Παπαδόπουλος πειράχτηκε από σχόλια μελών της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ, ότι η εμφάνιση της ομάδας στα πρώτα δυο παιχνίδια του πρωταθλήματος, ασφαλώς και δεν ήταν αυτή που περίμεναν, βάσει και του ρόστερ που έχει «χτιστεί» (όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι επιλογές του πρώην τεχνικού του «γηραιού»).

Από εδώ και πέρα, η ομάδα του νησιού μας θα συνεχίσει με τον Πέτρο Ρουτζιέρη,  ο οποίος επανέρχεται στη θέση του προπονητή, ενώ δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι και μόνιμη λύση μέχρι και το τέλος της χρονιάς. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδομάδα με την επιστροφή από το εξωτερικό του μεγαλομετόχου Κώστα Χρυσοχοΐδη.

«Με ξαφνιάζουν οι δηλώσεις του Παπαδόπουλου»
Στο μεταξύ, μιλώντας χθες στην «Αθλητική Ροδιακή», το μέλος της διοίκησης κ. Μαίος Καμπουράκης, εξέφρασε την έκπληξή του για τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Παπαδόπουλος και μέσω των οποίων ουσιαστικά εκτοξεύει κατηγορίες κατά ορισμένων μελών της διοίκησης αλλά και ποδοσφαιριστών. 
Ουσιαστικά, ο κ. Παπαδόπουλος εξαιρεί μόνο τους κ. Χρυσοχοΐδη και Σαββαΐδη που είναι και οι μόνοι από την ΠΑΕ Διαγόρας που ευχαριστεί. Αναλυτικά, ο κ. Καμπουράκης είπε:

«Με ξαφνιάζουν οι δηλώσεις που έχει κάνει ο κ. Παπαδόπουλος και αναφέρεται σε θέματα μιζέριας και …σκουριάς ενώ κάνει διακρίσεις και στους ποδοσφαιριστές. 
Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλει να πει αλλά δεν θα μπω και στη διαδικασία να το συζητήσω. Εμείς με σκουριασμένα μυαλά και μιζέριες δεν έχουμε καμία σχέση».

Συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές
Στο μεταξύ χθες το βράδυ, με απόφαση της διοίκησης, αναμενόταν να γίνει μια συνάντηση με τους παίκτες προκειμένου να τους γίνει ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.  
Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα και συγκεκριμένα το πρωί, ο κ. Παπαδόπουλος έκανε κανονικά την προπόνηση και γνωστοποίηση την παραίτησή του αμέσως μετά.