Γιάννης Καμπούρης: Μπορούσαμε και καλύτερα του Διαγόρα Βατίου

Πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα (0 – 0 με τον Ποσειδώνα στην Κάρπαθο), όχι όμως και με την εμφάνιση που έκανε η ομάδα του, είναι ο τεχνικός του Διαγόρα Βατίου Γιάννης Καμπούρης. Αυτό επεσήμανε και ο ίδιος με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή».

Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:
«Ασφαλώς και είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που είναι καλή και σκληρή. Όμως σαν εμφάνιση μπορούσαμε πιστεύω να είχαμε πάει και καλύτερα. Εν πάση περιπτώσει, όπως και να έχει  είμαι σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος».

Ο Καλημέρης είναι το μόνο πρόβλημα που προέκυψε στον Διαγόρα Βατίου από το παιχνίδι της Καρπάθου. Ο έμπειρος μέσος χτύπησε στον αγκώνα και η σοβαρότητα της κατάστασής του θα εκτιμηθεί μέσα στην εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή πάντως, η συμμετοχή του στο επόμενο παιχνίδι που είναι εντός έδρας με τον Φοίβο Κρεμαστής είναι αμφίβολη. Από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, σίγουρα θα απουσιάσει ο Ζωάννου ο οποίος «χρωστάει» ακόμα μια αγωνιστική από την τιμωρία που του είχε επιβληθεί.

Ο Διαγόρας Βατίου θέλει να ευχαριστήσει θερμά και δημόσια τα αδέλφια Μανώλη και Παναγιώτη Χατζημανώλη για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν κατά τη διάρκεια της διαμονής της ομάδας στο νησί της Καρπάθου.