Χωρίς... γρατζουνιά κατέβηκαν από το τουριστικό λεωφορείο οδηγός κι επιβάτες

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που έζησαν το πρωί ο οδηγός τουριστικού λεωφορείου και περισσότεροι από 40 τουρίστες που επέβαιναν σε αυτό, όταν το όχημα ξέφυγε από την πορεία του, ανέβηκε στη διαχωριστική νησίδα στο Φαληράκι και στη συνέχεια έριξε μια φωτιστική κολόνα για να ακινητοποιηθεί έτσι λίγα μέτρα παρακάτω.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί της περιοχής και της Τροχαίας Ρόδου καθώς επίσης και γερανοφόρο όχημα προκειμένου να ρυμουλκήσει το λεωφορείο και να μπορέσει έτσι να ανοίξει ο δρόμος.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφεραν στη ΡΟΔΙΑΚΗ διερχόμενοι οδηγοί, ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο, όταν όπως ο ίδιος είπε, άλλο όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα σήκωσε νερά, τα οποία πετάχθηκαν στο παρμπρίζ του με αποτέλεσμα να χάσει την ορατότητά του για ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Οι επιβάτες - τουρίστες, μεταφέρθηκαν στη συνέχεια με άλλο λεωφορείο στον προορισμό τους, ενώ στο σημείο κλήθηκε και η πυροσβεστική καθώς ο δρόμος γέμισε πετρέλαια και λάδια και είχε γίνει εξαιρετικά ολισθηρός.

Μέχρι αυτή την ώρα (11:50) η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία στο συγκεκριμένο σημείο και για το λόγο αυτό οι οδηγοί θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.