Χωρίς... γρατζουνιά κατέβηκαν από το τουριστικό λεωφορείο οδηγός κι επιβάτες

Χωρίς... γρατζουνιά κατέβηκαν από το τουριστικό λεωφορείο οδηγός κι επιβάτες

Χωρίς... γρατζουνιά κατέβηκαν από το τουριστικό λεωφορείο οδηγός κι επιβάτες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 9817 ΦΟΡΕΣ

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το πούλμαν ανέβηκε στη διαχωριστική νησίδα

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που έζησαν το πρωί ο οδηγός τουριστικού λεωφορείου και περισσότεροι από 40 τουρίστες που επέβαιναν σε αυτό, όταν το όχημα ξέφυγε από την πορεία του, ανέβηκε στη διαχωριστική νησίδα στο Φαληράκι και στη συνέχεια έριξε μια φωτιστική κολόνα για να ακινητοποιηθεί έτσι λίγα μέτρα παρακάτω.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί της περιοχής και της Τροχαίας Ρόδου καθώς επίσης και γερανοφόρο όχημα προκειμένου να ρυμουλκήσει το λεωφορείο και να μπορέσει έτσι να ανοίξει ο δρόμος.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφεραν στη ΡΟΔΙΑΚΗ διερχόμενοι οδηγοί, ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο, όταν όπως ο ίδιος είπε, άλλο όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα σήκωσε νερά, τα οποία πετάχθηκαν στο παρμπρίζ του με αποτέλεσμα να χάσει την ορατότητά του για ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Οι επιβάτες - τουρίστες, μεταφέρθηκαν στη συνέχεια με άλλο λεωφορείο στον προορισμό τους, ενώ στο σημείο κλήθηκε και η πυροσβεστική καθώς ο δρόμος γέμισε πετρέλαια και λάδια και είχε γίνει εξαιρετικά ολισθηρός.

Μέχρι αυτή την ώρα (11:50) η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία στο συγκεκριμένο σημείο και για το λόγο αυτό οι οδηγοί θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο