Η φετινή βαθμολογία της Α' κατηγορίας Δωδεκανήσου… προκαλεί!

Η 4η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας ολοκληρώθηκε χθες με την πρώτη νίκη του Κλεάνθη και ένα από τα γεγονότα που θα μπορούσε να πει κανείς ότι κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση είναι η εικόνα που παρουσιάζει η βαθμολογία!

Ποιος θα το περίμενε ότι ψηλά και κοντά στην κορυφή θα ισοβαθμούσαν ο Απόλλων Καλυθιών, ο Διαγόρας Βατίου και ο Αστέρας Παστίδας; Τρεις ομάδες δηλαδή που οι …ειδικοί του καλοκαιριού όχι απλώς απέκλειαν το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσουν αλλά ήταν και από τα μεγάλα φαβορί για να υποβιβαστούν!

Και όμως αυτές οι τρεις ομάδες με τα πολύ μικρότερα μπάτζετ σε σχέση με τους υπόλοιπους που θεωρούνται φαβορί για να πάρουν τον τίτλο, μέχρι στιγμής τους έχουν… βάλει τα γυαλιά και δείχνουν σε όλους μας πώς πρέπει να είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πόσο θα κρατήσει αυτό, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι στους περισσότερους και κυρίως στους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, αρέσει και μάλιστα πολύ.

Και ίσως είναι και μια καλή ευκαιρία για αρκετό κόσμο να επιστρέψει στα γήπεδα και να τα γεμίσει. Γιατί πραγματικά, όπως φαίνεται προς το παρόν, το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται να είναι άκρως συναρπαστικό και ιδιαίτερα απρόβλεπτο καθώς οι ισορροπίες είναι φανερό πως είναι λεπτές.

Η κορυφή λοιπόν της Α’ κατηγορίας αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα …προκλητική. Προκαλεί όλους όσους έχουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να συμπληρώσουν τα ρόστερ τους και να τα κάνουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικά.

Προκαλεί και τον κόσμο που έως τώρα αντιλαμβανόταν το ποδόσφαιρο διαφορετικά. Ίσως η συνέχεια να μας κρύβει και άλλες εκπλήξεις. Κανείς δεν ξέρει… Εδώ θα είμαστε για να τις καταγράψουμε…

Δημήτρης Δραγάτης