Μετεγγραφές στην Α' κατηγορία: εκεί όπου το τοπικό πια είναι ρομαντικά διαλυμένο!

-Τι κι αν ξεκίνησε το πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία, οι μετεγγραφές ακόμη γίνονται κανονικά. Βλέποντας και πράττοντας δηλαδή, εκεί όπου το τοπικό πια είναι ρομαντικά διαλυμένο.

-Μπάτζετ, ιλιγγιώδεις ρυθμοί και οι αθλητές που αντικατέστησαν τους παίκτες του παρελθόντος σε κατηγορίες κατά πολύ διαφοροποιημένες και πιτσιρίκια όταν ζητούν χαρτζιλίκι για να πάρουν το μηχανάκι τους.

-Κι αν δεν γίνονταν όλα αυτά, τι; Απλώς θα μας έλεγαν τρελούς ή εκτός τόπου και χρόνου. Δεν ξέρω αν είναι κακό, όμως εμένα όλ’ αυτά με φοβίζουν κάπως κι αν δεν τα σκεφτόμουν τόσο πολύ ίσως να ‘μουν άλλος, μπορεί και πιο ήσυχος…

-Γιατί συνεχίζουν παίκτες Γ’ Κατηγορίας κυριολεκτικά ν’ αγωνίζονται με παπούτσια αξίας 200 ευρώ και να θεωρούν πως τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα δεν αντιπροσωπεύουν το αγνό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

-Αν ζεις ποδοσφαιρικά σε πειράζουν κάτι τέτοια και όσο τα καταγράφεις δεν πρόκειται να γίνεις φυσικά ποτέ συγγραφέας κάποιου δοκιμιακού πονήματος, μόνο να νοσταλγείς.

-Ο καιρός προχωρά κι όποιος μένει πίσω απλώς μυρίζει την κάπνα από τον καρβουνιάρη του παρελθόντος, καλό όμως θα είναι να μην περπατά στις ράγες γιατί δεν μπορεί να ξέρει πότε είναι προγραμματισμένο το δρομολόγιο της ταχείας…

-Καταλήγω σε μια έμμετρη, κατά πολλούς, αφήγηση σε ρυθμό και ‘γω δεν ξέρω ποιας τεχνοτροπίας. Προσπαθώ μπας και τα ‘δω από διαφορετική σκοπιά τα γεγονότα, μα δεν βοηθάει και κανείς, το αντίθετο μάλιστα.