Τατουάζ με το όνομα και τοπία της Ρόδου «κέντησε» στο σώμα του ζευγάρι Ολλανδών

Λατρεύουν τη Ρόδο μας και το δείχνουν. Έρχονται στο νησί μας για διακοπές, εδώ και 30 τουλάχιστον χρόνια.

Έχουν έρθει συνολικά 40 φορές, αφού υπάρχει χρονιά που μας επισκέπτονται και δύο φορές.
Κατάγονται από την Ολλανδία, αλλά θεωρούν τη Ρόδο μας, ως αγαπημένο προορισμό, που απολαμβάνουν διασκέδαση, ξεκούραση, γευστικά φαγητά αλλά και την παρέα με υπέροχους ανθρώπους.

Για όλους αυτούς τους λόγους και για πολλούς άλλους ενδεχομένως, το ζευγάρι των Ολλανδών τουριστών «κέντησε» τατουάζ στο σώμα του και είναι πολύ περήφανοι για όλο αυτό.

Ο άνδρας μάλιστα, έγραψε με κεφαλαία γράμματα τη λέξη «ΡΟΔΟΣ» στο χέρι του, ενώ η σύζυγός του αποτύπωσε τατουάζ με την είσοδο στο λιμάνι της Ρόδου (Ελαφάκια).


 


Η αγάπη τους για τη Ρόδο την οποία επισκέπτονται τα τελευταία 30 χρόνια αποτυπώθηκε με ένα ανεξίτηλο τατουάζ στο σώμα της ίδιας αλλά και του συζύγου της


Χθες το ζευγάρι βραβεύθηκε από τον αντιδήμαρχο Ρόδου κο Κωνσταντίνο Ταρασλιά και τη διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου της Ρόδου, ως το ελάχιστο «ευχαριστώ» από τη δική μας πλευρά.


Πρόκειται για  το ζεύγος του κ. Ludo και της κας Nathalie Claessen οι οποίοι διαμένουν στο October Hotel.
Στην ίδια εκδήλωση έγιναν και νέες βραβεύσεις  repeaters στη Ρόδο. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στους ανθρώπους που αγαπούν και επισκέπτονται τη Ρόδο επί σειρά δεκαετιών, που προτιμούν την περιοχή μας και αυτά που τους προσφέρει, τη θεωρούν τόπο τους και γιατί όχι μια δεύτερη πατρίδα τους, ήταν για άλλη μία φορά, η καθιερωμένη εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων στους φίλους της Ρόδου.
 


Ο Ολλανδός που τιμήθηκε χθες από τον δήμο της Ρόδου και ο οποίος έχει «κεντήσει» στο σώμα του το όνομα του νησιού μας στα ελληνικά αλλά και τατουάζ από πολλά τοπία της Ρόδου


Από την πλευρά του ο  αντιδήμαρχος κ. Ταρασλιάς καλωσόρισε τους φίλους της Ρόδου, και υπογράμμισε πως «οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες της Ρόδου είναι ένα πολύτιμο στοιχείο του Ροδιακού τουρισμού, καθώς αποτελούν τους καλύτερους διαφημιστές για το νησί».


Όλοι οι επισκέπτες ευχαρίστησαν με τη σειρά τους θερμά τον αντιδήμαρχο για την εξαιρετική τιμή να τους απονείμει τις τιμητικές διακρίσεις των φίλων της Ρόδου.