Στάθης Γκουντελίτσας: «Δεν μας φοβίζει τίποτα στην Δόξα Καρδάμαινας»

Αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα μπορέσει σύντομα να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο και να μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζεται για να παραμείνει στην κατηγορία, δηλώνει στην «Αθλητική Ροδιακή» ο Στάθης Γκουντελίτσας.

Ο νεαρός τεχνικός κάνοντας έναν μίνι έως τώρα απολογισμό, τόνισε τα ακόλουθα:

«Βαθμολογικά, ασφαλώς και δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι καθώς δεν έχουμε ακόμα βαθμούς. Από την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά όμως, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Έχουμε αποσπάσει κολακευτικά σχόλια από πολλούς αλλά δυστυχώς δεν μας έχουν βγει κάποια αποτελέσματα. Νομίζω ότι μας λείπει ένα θετικό αποτέλεσμα για να …πάρουμε μπροστά.

Πιστεύω ότι θα έρθει και αυτό πολύ σύντομα. Είμαι αισιόδοξος γιατί βλέπω πώς δουλεύουν τα παιδιά μέχρι τώρα. Επίσης θα είναι σημαντικό να ενσωματωθούν στην ομάδα ορισμένοι ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής απουσιάζουν. Το μόνο σίγουρο ότι έχουμε να περιμένουμε καλύτερα πράγματα στη συνέχεια».

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει πως η ομάδα του θα παλέψει μέχρι το τέλος για την παραμονή της ή θα μπορέσει νωρίτερα να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις, απάντησε ως εξής:
«Η Δόξα θα παλεύει μέχρι και το τέλος για την παραμονή. Όλα τα παιχνίδια της θα είναι …στην κόψη του ξυραφιού. Δύσκολα θα κερδίζει αλλά και δύσκολα θα χάνει. Θα το πάμε μέχρι και το τέλος. Δεν μας φοβίζει απολύτως τίποτα. Θέλουμε να κάνουμε ένα ωραίο ταξίδι στην Α’ Κατηγορία και στο τέλος θα δούμε ποιο είναι το ταμείο μας. Δεν βιαζόμαστε αυτή τη στιγμή. Η Δόξα ανέκαθεν δεν ξεκινούσε καλά το πρωτάθλημα και αργότερα έβρισκε τα πατήματά της».

Μιλώντας γενικότερα για το φετινό πρωτάθλημα, είπε τα εξής:
«Οι ομάδες οι οποίες θα παλέψουν για το πρωτάθλημα θεωρώ πως είναι ο ΑΟ Πυλίου. Ο Ηρακλής Μαριτσών και ο Άρης Αρχαγγέλου. Ο ΑΕΡΑ επίσης θα είναι εκεί κοντά ενώ ο Φοίβος έχει καλές μονάδες αλλά δεν νομίζω ότι φέτος θα είναι στους διεκδικητές. Θα κάνει μια πιο …light χρονιά.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κάποιες ομάδες που θεωρούνται ευχάριστες εκπλήξεις και δεν τις περίμενε κανείς. Αυτές είναι ο Απόλλων Καλυθιές, ο Διαγόρας Βατίου που παίρνει τα αποτελέσματα σε σχέση με πέρυσι που γινόταν το αντίθετο αλλά και ο Αστέρας Παστίδας».

Τραυματίας ο Μποϊλής
Στα αγωνιστικά, το μόνο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει την περίοδο αυτή ο Στάθης Γκουντελίτσας είναι του Ζαχαρία Μποϊλή. Ο έμπειρος αμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμοί και δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του.