Ενίσχυση και με Χοχλαστό για τον Απόλλωνα Καλυθιών

Συνεχίζει τη μετεγγραφική του ενίσχυση ο Απόλλων Καλυθιών. Μετά τον Αλέξανδρο Αρέτογλου, ο σύλλογος απέκτησε και τον Γιάννη Χοχλαστό. Ο νεαρός παίκτης κατάγεται από την Κω και το τελευταίο διάστημα έπαιζε για λογαριασμό της Κ19 του Ατρομήτου Αθηνών. Ο παίκτης ήρθε από χθες στο νησί μας για μόνιμη εγκατάσταση και εντάχθηκε άμεσα στο δυναμικό του συλλόγου.

Και επίσημα η συνεργασία με τον Ατρόμητο
Στο μεταξύ, ανακοίνωση με αφορμή την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Ατρόμητο Αθηνών σε επίπεδο Ακαδημιών, εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με απόλυτη επιτυχία έγινε το απόγευμα της Τρίτης 8/10/2019 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Νεκταρίου στο Φαληράκι, η εκδήλωση για την επισημοποίηση της συνεργασίας των Ακαδημιών του Απόλλωνα Καλυθιών με την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών. Ο υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Αποστόλης Αποστόλου ανέλυσε το πλάνο και τον τρόπο λειτουργίας, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά την έναρξη της συνεργασίας των δύο συλλόγων.

Στην εκδήλωση εκτός από τους υπεύθυνους των τμημάτων υποδομής Αναστασία Καρίπη και Δημήτρη Γαλατά, νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους προπονητές των Ακαδημιών του Απόλλωνα Βαγγέλη Πάσχο, Γιώργο Μυλωνά και Νίκο Νικολό, τίμησαν με την παρουσία τους, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου οι κ.κ. Νίκος Νικολής και Γιάννης Φλεβάρης, από την ΕΠΣΔ ο κ. Γιάννης Μικρόπουλος, από το Τοπικό Συμβούλιο Καλυθιών οι κ.κ. Γιώργος Βιτσέντζος, Κώστας Σωτηράκης, Λάζαρος Ιωαννίδης, Μιχάλης Βαγιανός, Θοδωρής Μάστορας και Γιώργος Σαρικάς και από τη διοίκηση του Απόλλωνα ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Κοντός και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Χρήστος Καρίπης, Μανώλης Συμιακός, Στέλιος Σαββιού και Αντώνης Καλλιγάς. Πλέον τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα ξεκινάνε μία νέα πορεία, με αρωγό το Δίκτυο Σχολών ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών».