Καρδιοχτυπούν χιλιάδες οδηγοί καθημερινά εξαιτίας των χαλασμένων φαναριών

Στο έλεος των βλαβών των φωτεινών σηματοδοτών σε κεντρικούς κόμβους, βρίσκονται εδώ και αρκετές μέρες  χιλιάδες οδηγοί, γεγονός που βάζει σε μεγάλο κίνδυνο αντίστοιχα, χιλιάδες ζωές.

Εκτός από τον κόμβο του Ροδινιού που είναι εκτός λειτουργίας εδώ και αρκετές μέρες (το τελευταίο διήμερο υπάρχει τροχονόμος τις πρωινές ώρες) δύο ακόμα κυκλοφοριακοί κόμβοι βρέθηκαν χθες  χωρίς φανάρια στο νησί της Ρόδου:

Ο πρώτος αντιστοιχεί στον κόμβο των Κοσκινού επί της Ρόδου – Λίνδου  και ο δεύτερος στον κόμβο του Φαληρακίου επίσης στη Ρόδου – Λίνδου  στον δρόμο που οδηγεί από τον Άγιο Νεκτάριο στις Καλυθιές.

Πυρ και μανία οι οδηγοί
Η υπόθεση αυτή, που δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται στο νησί της Ρόδου, αφού και τα προηγούμενα χρόνια, με τις πρώτες κακοκαιρίες και ειδικά τις βροχές, τα φανάρια τίθενται εκτός λειτουργίας από μία έως και αρκετές μέρες. Αυτή τη φορά όμως η καθυστέρηση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με αποτέλεσμα, χιλιάδες κάτοικοι του νησιού μας να δυσανασχετούν αλλά και να ανησυχούν παράλληλα για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση οι κίνδυνοι είναι τεράστιοι και μάλιστα αρκετοί αναγνώστες που επικοινώνησαν με τη «ΡΟΔΙΑΚΗ» τα καταστήματα ή τα σπίτια των οποίων βρίσκονται κοντά στους  κόμβους αυτούς,  υπογράμμισαν ότι από τύχη μέχρι σήμερα δεν έχει καταγραφεί κάποιο σοβαρό ή θανατηφόρο ατύχημα.