Βαγέλης Χοσάδας: «Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα»

Βαγέλης Χοσάδας: «Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα»

Βαγέλης Χοσάδας: «Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 124 ΦΟΡΕΣ

Ο τεχνικός του ΑΕΡΑ ζητάει για μια ακόμα φορά από τους παίκτες του να είναι πολύ προσεκτικοί. «Έκλεισε» Πατσίλη η ομάδα του Αφάντου

Πολύ δύσκολα χαρακτήρισε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος της φετινής Α’ Κατηγορίας οι προπονητής του ΑΕΡΑ Βαγγέλης Χοσάδας.

Ο ίδιος, μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», με αφορμή την σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ποσειδώνα Καρπάθου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, επεσήμανε τα ακόλουθα:

«Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και σοβαροί σε όλα αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα. Το φετινό πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Οι ομάδες είναι ικανές να σου κάνουν τη ζημιά. Το είδαμε αυτό και στο παιχνίδι με την ΑΕ Κω αλλά και σε αυτό με την ΑΕ Κατταβιάς». Ο ΑΕΡΑ με νίκη σήμερα θα κάνει ακόμα ένα βήμα προς την κορυφή αλλά κυρίως θα τονώσει την ψυχολογία των παικτών του ενόψει της συνέχειας. Πάντως οι «κόκκινοι» εμφανίζονται προσγειωμένοι και σε καμία απολύτως περίπτωση δεν …πετούν στα σύννεφα.

Χωρίς Μπάρδη και Παυλίδη
Αναφορικά τώρα με τη σημερινή αναμέτρηση, ο κ. Χοσάδας δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μπάρδη και τον τραυματία Παυλίδη. Ο πρώτος «χρωστάει» άλλες δυο αγωνιστικές μετά την κόκκινη κάρτα που είχε δει στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την ΑΕ Κατταβιάς ενώ ο δεύτερος έχει ξεκινήσει να προπονείται και όπως φαίνεται θα μπορεί να υπολογίζεται από το επόμενο παιχνίδι. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι πανέτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

«Έκλεισε» και Πατσίλη
Παίκτης του ΑΕΡΑ θα πρέπει να θεωρείται ο Χρήστος Πατσίλης ο οποίος αύριο θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα του Κιθαιρώνα Καπαρελίου.

Ο ποδοσφαιριστής που πέρσι είχε περάσει και από τον Φοίβο Κρεμαστής, συμφώνησε με τους Αφαντενούς και έτσι εντάχθηκε στο ρόστερ της ομάδας ενόψει της συνέχειας της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Όπως όλα δείχνουν, θα υπολογίζεται από το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα