Τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη επισκέφθηκε η υφυπουργός Παιδείας

Ο Γιάννης Τοπαλούδης και η Κούλα Αρμουτίδου είναι και οι δύο εκπαιδευτικοί, δάσκαλοι συγκεκριμένα και η κ. Ζαχαράκη πριν συναντηθεί στο Δημαρχείο της πόλης με τον δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου και τους άλλους φορείς, πραγματοποίησε προσωπική επίσκεψη, συνοδευόμενη μόνο από ένα συνεργάτη της, στο σπίτι των γονιών της αδικοχαμένης Ελένης, την οποία ως γνωστόν δολοφόνησαν στη Ρόδο όπου σπούδαζε, οι δύο νεαροί δράστες, σε ένα έγκλημα που συγκλόνισε και ακόμυ εξακολουθεί να συγκλονίζει όλη την Ελλάδα.

Η επίσκεψη της υφυπουργού Παιδείας κράτησε μάλιστα μια ώρα περίπου, αφού δεν ήταν μια τυπική συνάντηση, αλλά ήθελε να ακούσει τον πατέρα και τη μητέρα που ζουν όλο αυτό το διάστημα ένα τεράστιο δράμα και ανεβαίνουν τον δικό τους “γολγοθά”. Φυσικά υπήρχε έντονα συγκινησιακό κλίμα και πολύ μεγάλη συναισθηματική φόρτιση.

Όπως έλεγαν μετά τη συνάντηση με την υφυπουργό Παιδείας οι γονείς της δολοφονημένης φοιτήτριας, εκτίμησαν πάρα πολύ την ενέργεια της Σοφίας Ζαχαράκη να βρει χρόνο στο τόσο “φορτωμένο” με επισκέψεις πρόγραμμά της και όχι απλώς να τους επισκεφθεί, αλλά και να καθίσει μια ώρα μαζί τους και να ακούσει όσα είχαν να της πουν.