Υπάρχει μόνο η νίκη για τον Διαγόρα

Υπάρχει μόνο η νίκη για τον Διαγόρα

Υπάρχει μόνο η νίκη για τον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 342 ΦΟΡΕΣ

Στον Διαγόρα δεν σκέφτονται τίποτε άλλο πέρα από τον σημερινό (4 μ.μ.) κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με τον Θεσπρωτό. Άλλη μια δύσκολη αποστολή για τον Ιάλυσο, αυτή τη φορά στο Αιγάλεω

Αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις νίκες κάνοντας παράλληλα και μια καλή εμφάνιση είναι οι παίκτες του Διαγόρα στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Θεσπρωτό το οποίο θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.

Είναι το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι που για μια ακόμα φορά είναι κεκλεισμένων των θυρών καθώς οι γηπεδούχοι «χρωστάνε» μια ακόμα αγωνιστική από πέρυσι. Οι «κυανέρυθροι» θα έχουν στον πάγκο τους για πρώτη φορά φέτος τον Πέτρο Ρουτζιέρη και ευελπιστούν να πάρουν το πρώτο τους «τρίποντο» που θα τους βοηθήσει και ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Football League. Μετά την εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα, στην ομάδα του νησιού μας γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της κατάκτησης της νίκης.

Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, οι «κυανέρυθροι» δούλεψαν πάρα πολύ καλά και δείχνουν πανέτοιμοι για να κερδίσουν τον νεοφώτιστο Θεσπρωτό που έχει αρκετές αδυναμίες. Πάνω σε αυτές φιλοδοξούν να «χτυπήσουν», σύμφωνα και με τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας που έχει «ακτινογραφήσει τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων.

Ο κ. Ρουτζιέρης θα έχει στη διάθεσή του και τον αρχηγό Στάθη Προβατίδη ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και είναι πανέτοιμος να ενισχύσει και πάλι τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

-O Δημήτρης Ψυχούλας από τον Σύνδεσμο της Βοιωτίας ορίστηκε να διευθύνει το σημερινό παιχνίδι του Δημοτικού Σταδίου. «Βοηθοί» του θα είμαι οι Αλέξανδρος Καραθανάσης (Ανατολική Αττική) και Χρήστος Πλακάς (Δυτική Αττική) και «τέταρτος ο Νίκος Δημαράκης του Συνδέσμου της Δωδεκανήσου. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Πλάτων Μποζατζίδης από τη Μακεδονία.

Δύσκολη αποστολή στο Αιγάλεω
Άλλη μια δύσκολη αποστολή έχει σήμερα ο Ιάλυσος ο οποίος καλείται να σταθεί όρθιος στην έδρα του Αιγάλεω όπου στις 4 μ.μ. αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα. Μετά την Καλαμάτα, οι παίκτες του Νίκου Καραμπετάκη παίζουν και πάλι εκτός έδρας αλλά αυτή τη φορά ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Φράγκος. Αντίθετα οι Μαραγκουδάκης, Πατινιώτης και Σερτζίνιο συμμετέχουν κανονικά. Αναλυτικά, οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο κ. Καραμπετάκης είναι οι ακόλουθοι:
Χειμωνέττος Άγγελος, Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τερζίου, Τριποτσέρης, Γιώργου, Κώστας Χειμωνέττος, Πατινιώτης, Ρεκλείτης., Χατζηδίμπας, Αυγενικού, Κουγιός, Νατσιόπουλος, Μαραγκουδάκης, Σερτζίνιο, Μπαρέτας, Μαρτσάκης και Παπαδόπουλος
-Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Παντελεήμων Τζαμουτζαντώνης από την Χίο. Θα έχει για «βοηθούς» του τους Παναγιώτη Χρηστάκη (Πειραιά) και Αντώνη Καλλή (Ανατολική Αττική). «Τετάρτος» θα είναι ο Κώστας Χατζηγιάννης (Πειραιά) και παρατηρητής τους η Ελένη Κυριού (Αρκαδία).

Τα υπόλοιπα παιχνίδια
Οι υπόλοιπες σημερινές αναμετρήσεις μαζί με τους διαιτητές τους στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής είναι οι ακόλουθες:
Τρίκαλα (15:00): Τρίκαλα- Ολυμπιακός Βόλου (ΕΡΤ3) (Κωνσταντίνου)
(Θεοδωρόπουλος- Σκορδίλης- Κακαφώνης/ Αγγελούλης)
Βόλος (16:00): Νίκη Βόλου- Καλαμάτα (Τομαράς)
(Πολυχρόνης-Οικονόμου- Δελής / Μπούτσικος)
Βέροια (16:00): Βέροια- Π.Ο. Τρίγλιας (Σηπάκης)
(Αθανασίου- Τσιλίκας- Φραγκούλης/ Μπούμπας)
Νεάπολη (16:00): Ιωνικός- Ο.Φ. Ιεράπετρας (Δέτσης)
(Θεοχάρης- Σάκχας- Χατζημανώλης- Νικόπουλος).

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο