"Μεταμορφώθηκε" με Ρουτζιέρη ο Διαγόρας

Με μεγάλη αισιοδοξία «βλέπουν» πλέον τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League στον Διαγόρα. Οι «κυανέρυθροι» δεν είναι μόνο ότι επικράτησαν εύκολα του Θεσπρωτού με 4 – 1 αλλά έδειξαν και ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα παιχνίδια των πρώτων δυο αγωνιστικών. 

Είναι φανερό πως μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Πέτρο Ρουτζιέρη (οριστικοποιήθηκε μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής), οι ποδοσφαιριστές του «γηραιού» δείχνουν άλλη διάθεση και όρεξη και αυτό είναι ασφαλώς κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Στην αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό, όσοι χρησιμοποιήθηκαν προσπάθησαν να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό και έστειλαν το μήνυμα για τις δυνατότητες που έχουν. Πλέον, οι «κυανέρυθροι» ρίχνουν το βάρος τους στο επόμενο παιχνίδι που είναι εκτός έδρας με τον ΟΦ Ιεράπετρας στο οποίο θα πάνε σίγουρα με μια εντελώς διαφορετική ψυχολογία.

«Έδειξε ότι είναι αχάριστος»
«Επίθεση» στον προκάτοχο του, έκανε ο Πέτρος Ρουτζιέρης στις πρώτες δηλώσεις που έκανε ως νέος προπονητής του «γηραιού». Τον χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ «αχάριστο, ενώ άφησε και ξεκάθαρες αιχμές για το ότι ο Διαγόρας στις δυο πρώτες αγωνιστικές έπαιζε λάθος μιας και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «οι παίκτες πλέον έπαιξαν στην κανονική τους θέση». Αναλυτικά, οι δηλώσεις του είναι οι ακόλουθες:

«Θέλω να δώσω κάποιες απαντήσεις γιατί ο προηγούμενος προπονητής άφησε κάποιες αιχμές. Για εμένα η συμπεριφορά του όλη έδειξε ότι είναι αχάριστος. Έχω μάθει να λέω την αλήθεια. Το καλύτερο που μπορούσε να κάνει για εμάς ήταν αυτό που έκανε. Να φύγει μόνος του. Μας έκανε πολύ καλό γιατί η ομάδα πήγαινε καθημερινά από το κακό στο χειρότερο.

Όπως είδατε στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό η ομάδα …ξεμπούκωσε αλλά είχαμε θέμα στο θέμα της φυσικής κατάστασης. Φάνηκε από το 1ο λεπτό και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου τα παιδιά δεν είχαν δυνάμεις. Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι και βάλαμε τους παίκτες στην πραγματική τους θέση, εκεί που μπορούν να αποδώσουν.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρχει στο δεύτερο ημίχρονο μόνο μια ομάδα και αυτή ήταν ο Διαγόρας. Βάλαμε φανταστικά γκολ τα οποία ήταν μέσα από συνεργασίες και τα οποία δουλέψαμε δυο φορές. Πραγματικά, θεωρώ ότι ο Διαγόρας διαθέτει πάρα πολύ καλούς παίκτες και τους δίνω συγχαρητήρια. Από εδώ και πέρα θα κοιτάμε χωρίς άγχος το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

-Αίτημα για να παίξει την Κυριακή και όχι το Σάββατο στην Ιεράπετρα έκανε ο Διαγόρας. Και αυτό προκειμένου να μπορέσει να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά και να μην χρειαστεί να μεταβεί στην Κρήτη μέσω Θεσσαλονίκης, κάτι που θα ανεβάσει κατά πολύ το εξοδολόγιο.