ΕΠΣΔ: Στηρίξτε τον αγώνα του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητά από τις Ακαδημίες του νησιού μας να στηρίξουν τον μεγάλο αγώνα που δίνει για τη ζωή του ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ, εξέδωσε η διοίκηση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Ενημερώνει ότι το προσεχές σαββατοκύριακο θα στηθούν κουμπαράδες στα γήπεδα όπου θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της Κ8 και της Κ12.

Αναλυτικά:
«Η ΕΠΣ Δωδεκανήσου, δεν μένει αμέτοχη στην προσπάθεια που γίνεται για τη βοήθεια του μικρού Παναγιώτη- Ραφαήλ.

Ενόψει της 1ης φάσης του Κ-8, που θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο Κρεμαστής το Σάββατο 19.10.2019 και της 1ης αγωνιστικής του Κ-12, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19.10.2019 στο γήπεδο Φανών και την Κυριακή 20.10.2019 στα γήπεδα Μαριτσών και Παραδεισίου, η ΕΠΣΔ, καλεί όλα τα συμμετέχοντα σωματεία, παράγοντες, προπονητές, τους μικρούς ποδοσφαιριστές, τις οικογένειες τους και όλο το φίλαθλο κοινό για ακόμη μία φορά να δείξουν έμπρακτα τη στήριξη τους και σε αυτή τη δράση, για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Πρόεδρος κ. Διακοφώτης Παναγιώτης, τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ και η Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης καλούν όλες τις Ακαδημίες να δείξουν την ευαισθησία τους. Στα τέσσερα γήπεδα που θα διεξαχθούν τα τουρνουά, θα στηθούν κουμπαράδες για το μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ, με την ευχή όλων μας, να βγει νικητής».