Η κολύμβηση στα Δωδεκάνησα έχει μέλλον

Η κολύμβηση στα Δωδεκάνησα έχει μέλλον

Η κολύμβηση στα Δωδεκάνησα έχει μέλλον

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 163 ΦΟΡΕΣ

Το «RHODES PENGUINS CUP» τείνει να γίνει θεσμός και επιβραβεύει τις αναπτυξιακές προσπάθειες στην περιοχή μας

Μεγάλη συμμετοχή και σημαντικές επιδόσεις σημειώθηκαν στο «2ο RHODES PENGUINS CUP» που διοργανώθηκε το περασμένο Σάββατο από την Kολυμβητική Aκαδημία «Πιγκουίνοι Ρόδου» στο Κολλέγιο Ρόδου. Πέραν των διοργανωτών, υπήρξαν συμμετοχές από το «Ροδίων Άθλησις» και τον Πρωτέα Καλύμνου, δείγμα της σημαντικής αναπτυξιακής κίνησης στην κολύμβηση.

Ο απολογισμός των αγώνων από τους διοργανωτές:
«Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, στο Κολλέγιο Ρόδου το «2ο RHODES PENGUINS CUP» από την Kολυμβητική Aκαδημία «Πιγκουίνοι Ρόδου», σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης διοργάνωσης που έγινε στο νησί μας.

Μια διοργάνωση στην οποία είχαμε την τύχη να φιλοξενήσουμε το σωματείο της Καλύμνου «Πρωτέας Ναυταθλητικός Όμιλος» με συμμετοχή 22 αθλητών/τριών, καθώς και το Ροδίων Άθλησις με 18 αθλητές/τριες.
Εμφατική ήταν η παρουσία του σωματείου μας «RHODES PENGUINS» με 80 αθλητές/τριες.

Φέτος στη διοργάνωση προστέθηκαν επιπλέον αγωνίσματα ώστε να αυξηθεί η συμμετοχή όλων των αθλητών οι οποίοι αγωνίστηκαν μαζί με τις σκυτάλες σε τέσσερα αγωνίσματα.


Η διοργάνωση που γίνεται από την ομάδα μας αναπτύσσει και προάγει το άθλημα, δίνοντας ισχυρό κίνητρο σε αθλητές και γονείς να συνεχίσουν την προσπάθεια με σκοπό την παραμονή των παιδιών κοντά στον αθλητισμό. Με την ίδια φιλοσοφία ακολούθησε την περσινή μας προσπάθεια και ο Πρωτέας με τους αγώνες που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το καλοκαίρι στο νησί της Καλύμνου. Ευελπιστούμε αυτή την προσπάθεια να την συνεχίσουν όλα τα σωματεία της Δωδεκανήσου.

Το σωματείο μας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση δείχνοντας την δουλειά που επιτελείται σε όλα τα τμήματα μας. Να θυμίσουμε ότι αγωνίστηκαν παιδιά τόσο από τα τμήματα εκμάθησης μας όσο και από τα επίλεκτα, προαγωνιστικα και αγωνιστικά τμήματα μας. Οι αθλητές μας κατάφεραν να συλλέξουν 49 χρυσά, 36 αργυρά 36 χάλκινα και να απολαύσουν στις περισσότερες ηλικιακές κατηγορίες τις σκυταλοδρομίες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση των αγώνων, τους προπονητές και των δυο σωματείων, το Κολλέγιο Ρόδου και τον κ.Αντωνιάδη για την στήριξη.»

Να σημειωθεί πως κοντά στους διοργανωτές φυσικά στάθηκαν χορηγοί και σημαντικοί υποστηρικτές, ώστε να είναι οι αγώνες επιτυχημένοι.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους